Snelle & soepele acceptatie

Een bestelwagen operational leasen of financieren hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Bedrijfswagenleasing helpen we je bij de aanvraag van begin tot eind.

Veel leasemaatschappijen vragen ondernemers om jaarcijfers, accountantsverklaringen of andere financiële stukken aan te leveren wanneer ze een bedrijfsauto willen leasen. Hiermee kunnen ze jouw kredietwaardigheid beoordelen, waardoor je als startende ondernemer vaak niet in aanmerking komt om een bestelauto te leasen. 

Bedrijfswagenleasing heeft meer vertrouwen in ondernemers dan andere leasemaatschappijen in Nederland. Wij hebben een acceptatiebeleid dat in 95% van de gevallen leidt tot een leaseovereenkomst, of je nu starter, zzp’er of mkb’er bent. We vinden namelijk dat het zowel voor kleine als voor grote bedrijven makkelijk moet zijn om een bedrijfswagen te leasen. Onze adviseurs kijken naar jouw persoonlijke situatie en gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing. 

Wat voor bedrijfswagen kies jij?

Ontdek het ruime aanbod van Bedrijfswagenleasing.

Bestelwagen financieren

Als ondernemer kun je een bedrijfsauto aanschaffen zonder deze in één keer te hoeven betalen middels financial lease, een zakelijke financieringsovereenkomst. Je koopt als het ware een auto op afbetaling, waarbij je als koper wél direct de economische eigenaar bent van het voertuig. Je leent het benodigde geldbedrag voor de aanschaf van het voertuig bij de leasemaatschappij en betaalt dit vervolgens per maand af. Aan het einde van de leasetermijn ben je dus volledig eigenaar van de auto. 

 

Bestelauto leasen voor starters

Ook als startende ondernemer heb je behoefte aan een bedrijfswagen, want zonder bedrijfswagen kun je per slot van rekening niet ondernemen. Veel leasemaatschappijen vragen om jaarcijfers of andere financiële stukken, zodat ze jouw kredietwaardigheid kunnen beoordelen. Bij Bedrijfswagenleasing doen we het compleet anders. We doen niet aan een uitgebreide kredietcheck, omdat we vinden dat het voor zowel startende als gevestigde ondernemers makkelijk moet zijn om een bestelwagen te leasen. 

Maandelijks opzegbaar operational leasecontract

Als ondernemer kan de behoefte voor bedrijfsauto’s per maand verschillen. Daarom bieden we bij Bedrijfswagenleasing ook de mogelijkheid tot een flexibel full operational leasecontract, indien gewenst zelfs maandelijks opzegbaar. Als je merkt dat je de komende periode geen bestelauto’s nodig gaat hebben of dat je de kosten niet langer kunt betalen, kun je dit flexibele leasecontract makkelijk opzeggen. 

Meer dan 25 jaar ervaring met bedrijfswagens leasen

Door onze ervaring met het leasen van bestelwagens en ons uitstekende inkoopbeleid, kunnen we de laagste prijs van Nederland garanderen. Daarnaast denken we altijd met je mee en adviseren we je bij het maken van de beste keuze. 

Open Whatsapp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?