Snelle & soepele acceptatie

Een bedrijfswagen operational leasen of financieren hoeft niet ingewikkeld te zijn.  Bij Bedrijfswagenleasing helpen we je bij de aanvraag van begin tot eind.

Veel leasemaatschappijen vragen ondernemers om jaarcijfers, accountantsverklaringen of andere financiële stukken aan te leveren wanneer ze een bedrijfswagen willen leasen. Hiermee kunnen ze jouw kredietwaardigheid beoordelen, waardoor je als startende ondernemer vaak niet in aanmerking komt om een bedrijfswagen te leasen. 

Bedrijfswagenleasing heeft meer vertrouwen in ondernemers dan andere leasemaatschappijen in Nederland. Wij hebben een acceptatiebeleid dat in 95% van de gevallen leidt tot een leaseovereenkomst, of je nu starter, zzp’er of mkb’er bent. We vinden namelijk dat het zowel voor kleine als voor grote bedrijven makkelijk moet zijn om een bedrijfswagen te leasen. Onze adviseurs kijken naar jouw persoonlijke situatie en gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing. 

Wat voor bedrijfswagen kies jij?

Ontdek het ruime aanbod van Bedrijfswagenleasing.

Bedrijfswagen financieren

Als ondernemer kun je een bedrijfswagen aanschaffen zonder deze in één keer te hoeven betalen middels financial lease, een zakelijke financieringsovereenkomst. Je koopt als het ware een auto op afbetaling, waarbij je als koper wél direct de economische eigenaar bent van het voertuig. Je leent het benodigde geldbedrag voor de aanschaf van het voertuig bij de leasemaatschappij en betaalt dit vervolgens per maand af. Aan het einde van de leasetermijn ben je dus volledig eigenaar van de auto. 

 

Bedrijfswagen leasen voor starters

Ook als startende ondernemer heb je behoefte aan een bedrijfswagen, want zonder bedrijfswagen kun je per slot van rekening niet ondernemen. Veel leasemaatschappijen vragen om jaarcijfers of andere financiële stukken, zodat ze jouw kredietwaardigheid kunnen beoordelen. Bij Bedrijfswagenleasing doen we het compleet anders. We doen niet aan een uitgebreide kredietcheck, omdat we vinden dat het voor zowel startende als gevestigde ondernemers makkelijk moet zijn om een bedrijfswagen te leasen. 

Maandelijks opzegbaar operational leasecontract

Als ondernemer kan de behoefte voor bedrijfswagens per maand verschillen. Daarom bieden we bij Bedrijfswagenleasing ook de mogelijkheid tot een flexibel full operational leasecontract, indien gewenst zelfs maandelijks opzegbaar. Als je merkt dat je de komende periode geen bedrijfswagen nodig gaat hebben of dat je de kosten niet langer kunt betalen, kun je dit flexibele leasecontract makkelijk opzeggen. 

Meer dan 25 jaar ervaring met bedrijfswagens leasen

Door onze ervaring met het leasen van bedrijfswagens en ons uitstekende inkoopbeleid, kunnen we de laagste prijs van Nederland garanderen. Daarnaast denken we altijd met je mee en adviseren we je bij het maken van de beste keuze. 

 • Kan ik leasen als starter?

  Ook voor jou als starter zijn er verschillende lease oplossingen bij ons beschikbaar. Er zijn diverse financial en operational leasevormen met bijzondere voorwaarden, die gunstig zijn voor jou als startende ondernemer. Heb je interesse in een bedrijfswagen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een van onze leasemogelijkheden. Wij reageren binnen 15 minuten.

 • Hoe lang duurt de acceptatie?

  Heb je bij ons een bedrijfswagen gevonden die bij je past? Vraag dan direct een offerte aan. Je ontvangt binnen 15 minuten een reactie van ons, waarin we je zullen vragen om enkele documenten aan te leveren. Na ontvangst van de benodigde documenten, zorgen wij dat je binnen een uur een reactie ontvangt.

 • Welke informatie hebben jullie nodig voor een aanvraag?

  Voor een aanvraag dienen wij de volgende gegevens te ontvangen:

  • Persoonsgegevens
  • KVK-nummer
  • Kopie ID
 • Wat is de minimale leeftijd om een auto te leasen bij Bedrijfswagenleasing?

  Je kunt bij ons leasen vanaf 21 jaar.

This site is registered on wpml.org as a development site.