Bedrijfswagen leasen MKB

99% van het totale bedrijfsleven valt onder het mkb. Het mkb is verantwoordelijk voor meer dan 60% van de toegevoegde waarde en maar liefst 70% van de werkgelegenheid. Toch is elke mkb uniek en heeft ieder bedrijf eigen wensen, verwachtingen en doelen. Om deze reden gaan we bij Bedrijfswagenleasing voor een persoonlijke benadering. We luisteren naar jouw wensen en behoeftes en proberen de oplossing te bieden die hier het beste bij aansluit.

Ben je eigenaar van een mkb? Of beheer je een wagenpark van een mkb? In beide gevallen worden we graag jouw leasepartner. Bij Bedrijfswagenleasing kun je ook bedrijfswagens leasen voor een korte periode. Daarnaast is een leasecontract bij ons altijd all inclusive, wat zorgt voor vrijheid. Wij vertellen je graag meer over de voordelen voor het mkb. 

Wat voor bedrijfswagen kies jij?

Ontdek het ruime aanbod van Bedrijfswagenleasing

Jouw leasepartner

Een mkb kiest er al snel voor om het wagenpark niet in eigen beheer te houden. Dan is een betrouwbare partner op het gebied van mobiliteit gewenst. Een contactpersoon bij Bedrijfswagenleasing is dan het enige wat je nodig hebt; ontzorgen zit in ons DNA en leasen biedt de flexibiliteit die je nodig hebt.

Het maakt ons niet uit of je één auto nodig hebt of een compleet wagenpark wilt onderbrengen, het mkb kan altijd op Bedrijfswagenleasing vertrouwen. Bij Bedrijfswagenleasing kun je rekenen op heldere voorwaarden en snelle levering. Onze voorraad is meestal ruim genoeg om aan jouw wensen te voldoen, maar mocht je toch speciale wensen hebben, dan luisteren we uiteraard graag mee. 

Totaalservice bij drie of meer bedrijfswagens

Je kunt bij Bedrijfswagenleasing zoveel bedrijfsauto’s leasen als je zelf wilt. Vanaf drie bedrijfswagens bieden we het Totaalpakket aan. Hoe groter jouw bedrijf wordt, hoe lastiger het namelijk wordt om het wagenpark efficiënt te beheren. Met het Totaalpakket hoef je je niet meer bezig te houden met de administratie van jouw voertuigen, aangezien je een enkel contract krijgt voor het hele wagenpark. Verder houdt onze Totaalservice in dat je een all inclusive lease pakket krijgt, waarbij je niet hoeft om te kijken naar reparaties, onderhoud en andere zaken die van toepassing zijn op het beheer van jouw bedrijfswagens. Wij zijn de specialist, zodat jij je kunt focussen op de zaken die echt belangrijk zijn. 

MKB lease

Leasen is flexibel en flexibiliteit betekent gemak voor onze klanten. Zo hebben we voor onze kortlopende contracten ook geen jaarcijfers of andere financiële stukken nodig. Daarnaast is acceptatie bij ons zo geregeld en kun je ook voor een kortere periode een leasecontract afsluiten. Dit betekent ook dat je na de eerste maand jouw leasecontract kunt upgraden naar een grotere bedrijfswagen, of, in het geval van een totaalservice, het wagenpark kunt uitbreiden of verkleinen. Hierdoor wordt leegstand binnen het wagenpark, door bijvoorbeeld personeelsverloop of verandering in de behoefte aan mobiliteit, voorkomen. Deze voordelen behouden we graag als onze kernwaarden.

Wil je meer weten over leasen voor het mkb? Onze zakelijke lease experts kunnen je uitgebreid informeren en denken graag met je mee. Daarnaast is ons advies altijd gratis. Neem gerust contact met ons op of kijk alvast op de website en vraag een passende offerte aan.

Contact

Open Whatsapp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?