Bedrijfswagen leasen starters

Een bedrijfswagen leasen is voor starters niet altijd even gemakkelijk. Je hebt veel praktische zaken te regelen en je wilt je graag aan het budget houden. Logisch dat je dan ook niet zit te wachten op onverwachte hoge werkplaats rekeningen of rekeningen voor onderhoud, APK of nieuwe banden. Leasen is dan natuurlijk dé oplossing: in één vast maandbedrag zijn alle kosten voor de leaseauto verwerkt. 

Het leasen van een bedrijfsauto kan voor een starter soms een enorme opgave zijn. Veel traditionele leasemaatschappijen vragen namelijk om jaarcijfers, accountantsverklaringen of andere financiële stukken, waarmee ze jouw kredietwaardigheid gaan beoordelen. Dit kost veel tijd en een hoop uitzoek- en regelwerk. Bij Bedrijfswagenleasing doen we het compleet anders. Wij vinden namelijk dat het voor zowel kleine als grote bedrijven eenvoudig moet zijn om een bedrijfswagen te leasen. Bij ons hoef je geen financiële stukken aan te leveren. Elk bedrijf en elke starter, zzp’er of mkb’er is bij ons van harte welkom.

Wat voor bedrijfswagen kies jij?

Ontdek het ruime aanbod van Bedrijfswagenleasing

Starterslease

De behoefte aan één of meerdere bedrijfswagens is voor de starter soms onvermijdelijk. Je moet klanten bezoeken, materiaal ophalen of juist afleveren, en ‘s avonds weer naar huis kunnen gaan. Een moderne, representatieve bedrijfswagen is dus een must.

Wij horen vaak van starters dat veel leasemaatschappijen hen afwijzen. Hier geven ze dan de volgende redenen voor: het ontbreken van jaarcijfers, een té jong bedrijf of de bank wil geen risico’s nemen met het verstrekken van financieringen. In zulke gevallen is een lease voor korte termijn de beste oplossing, aangezien we hiervoor geen jaarcijfers of andere bijzondere gegevens nodig hebben. We beoordelen je situatie persoonlijk en helpen de meeste starters vlug op weg. 

Bij Bedrijfswagenleasing hoef je geen langlopende verplichting aan te gaan. Leasen kan namelijk ook voor kortere periodes waardoor je als starter weinig risico loopt. Wil je jouw auto upgraden of jouw wagenpark uitbreiden? Uiteraard behoort ook dit tot de mogelijkheden. We werken met een voorraad van minimaal 250 bedrijfswagens die we snel kunnen leveren. Bij ons dus geen levertijden van enkele maanden! 

De voordelen

De voordelen van leasen bij Bedrijfswagenleasing voor starters

Soepele acceptatie

Geen uitgebreide kredietcheck voor starters

Flexibel contract

Flexibel aan te passen op basis van je huidige situatie

Transparante kosten

Geen onnodige boeteclausules of beëindigingskosten

Gratis vervangend vervoer

Gratis vervangend vervoer bij schade, pech of onderhoud

Leasen met negatieve BKR-registratie

Leasen met een negatieve BKR-registratie is voor ons meestal geen probleem

Soepele acceptatie

Geen uitgebreide kredietcheck voor starters

Flexibel contract

Flexibel aan te passen op basis van je huidige situatie

Transparante kosten

Geen onnodige boeteclausules of beëindigingskosten

Gratis vervangend vervoer

Gratis vervangend vervoer bij schade, pech of onderhoud

Leasen met negatieve BKR-registratie

Leasen met een negatieve BKR-registratie is voor ons meestal geen probleem

Starters bij Bedrijfswagenleasing

Als startende ondernemer zoek je een betrouwbare partner op het gebied van mobiliteit. Wij bieden flexibele leasecontracten met heldere voorwaarden en goede service. Daarnaast zijn we transparant in onze communicatie en de verwachte kosten, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Je kunt bij Bedrijfswagenleasing verder rekenen op: 

  • Veelal direct leverbare bedrijfsauto’s, dankzij ons uitstekende inkoopbeleid
  • All inclusive lease, dus inclusief all risk verzekering, wegenbelasting, onderhoud, schadeherstel en 24/7 pechhulp
  • Vervangend vervoer wanneer dit nodig is
  • Haal- en brengservice bij onderhoud, pech of schade
  • Inkoopservice van je huidige bedrijfswagen (indien gewenst)

Wil je meer informatie over leasen of over de verschillende bedrijfswagens? Onze adviseurs staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. We raden je aan om contact op te nemen met één van onze lease experts. 

Contact

Open Whatsapp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?