Bestelwagen leasen voor koeriers

Ben jij als koerier op zoek naar een betrouwbare bestelwagen, maar wil je geen grote investering in één keer doen? Dan is het leasen van een bedrijfsauto bij Bedrijfswagenleasing dé oplossing.

Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, heb je bij Bedrijfswagenleasing de mogelijkheid een full operational leasecontract af te sluiten. Dit betekent dat alle kosten, exclusief eventuele boetes en tankkosten, zijn inbegrepen in het maandelijkse leasebedrag. Hierdoor hoef je nergens naar om te kijken en kun je onbezorgd de weg op.

Daarnaast is het als koerier natuurlijk belangrijk dat je bestelwagen voldoet aan diverse eisen. Denk bijvoorbeeld aan voldoende laadruimte, zodat je al je goederen kunt meenemen, maar denk ook aan een bestelauto die comfortabel rijdt, aangezien je veel onderweg zult zijn. Gelukkig hebben wij verschillende bedrijfswagens op voorraad die geschikt zijn voor jou als koerier. Bekijk het aanbod hieronder.

De voorwaarden

Als je als koerier bij Bedrijfswagenleasing een bestelwagen wilt leasen, zitten er speciale voorwaarden aan verbonden waar je aan moet voldoen. Dit zijn de volgende voorwaarden:

  • Je moet minimaal 24 jaar of ouder zijn
  • Je bent 5 jaar of langer in het bezit van een rijbewijs
  • Je hebt in de afgelopen 5 jaar geen rijontzegging gehad
  • Het betreft een contract met een minimale looptijd van 6 maanden
  • Jouw klantcontact gegevens moeten op de bedrijfsauto worden geplaatst (bestickering)
  • Je betaalt een borg van €2.500
  • Het eigen risico is €1.000

Aanvraag koerier

Let op: je dient tenminste 23 jaar te zijn om deze auto te kunnen leasen.
X

Ben je geïnteresseerd in het leasen van een bestelauto, maar kom er zelf niet uit? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. We helpen je graag verder.

Contact

Open Whatsapp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?