Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om een bedrijfswagen te leasen in plaats van er een aan te schaffen. Operational lease kan in veel gevallen de uitkomst bieden, bijvoorbeeld als je niet voldoende middelen hebt om een bedrijfswagen aan te schaffen of wanneer je gewoon op zoek bent naar gemak. In deze blogpost bespreken we wat operational lease precies inhoudt, wat de voordelen zijn van operational lease en de soepele acceptatie bij Bedrijfswagenleasing. 

Wat is operational lease?

Operational lease is een manier waarop ondernemers een bedrijfswagen tot hun beschikking hebben, zonder deze te hoeven aanschaffen of daadwerkelijk eigenaar van het voertuig te worden. Je betaalt een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij om de auto te mogen gebruiken. In dit vaste maandelijkse bedrag zijn alle kosten inbegrepen, waardoor je zorgeloos in de bedrijfsauto kunt rijden. Als je kiest voor een operational lease, kies je dus voor zorgeloos rijden. 

Voordelen operational lease

Een operational lease heeft diverse voordelen voor ondernemers. Ten eerste hoef je bij een operational lease geen grote sommen geld te investeren in de aanschaf van een bedrijfsauto. Je betaalt een vast maandelijks bedrag voor het gebruik hiervan, waardoor je je kapitaal beschikbaar houdt voor andere investeringen. Ten tweede heb je geen onderhoudskosten. De kosten voor onderhoud en reparaties liggen namelijk bij de leasemaatschappij en zitten dus inbegrepen bij het maandelijkse vaste bedrag. Ten slotte ben je met een operational lease ook all-risk verzekerd, waardoor je veilig de weg op kan. 

Soepele acceptatie bij Bedrijfswagenleasing

Bedrijfswagenleasing heeft meer vertrouwen in ondernemers dan andere leasemaatschappijen in Nederland. We hebben een acceptatiebeleid dat in 95% van de gevallen leidt tot een leaseovereenkomst, of je nu starter, zzp’er of mkb’er bent. Bij Bedrijfswagenleasing vinden we namelijk dat het zowel voor kleine als voor grote bedrijven makkelijk moet zijn om een bedrijfswagen te leasen. Onze adviseurs kijken naar jouw persoonlijke situatie en gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing. 

Conclusie

Operational lease is een manier waarop ondernemers toch over een bedrijfswagen kunnen beschikken, zonder deze zelf te hoeven aanschaffen. Het biedt vele voordelen, waaronder het behoud van liquiditeit en kapitaal, je hebt geen aparte onderhoudskosten en je bent altijd all-risk verzekerd. Bovendien hanteert Bedrijfswagenleasing een soepel acceptatiebeleid, wat in 95% van de gevallen leidt tot een leaseovereenkomst. Een operational lease bij Bedrijfswagenleasing is dus altijd een goede keuze. 

De voordelen van leasen bij Bedrijfswagenleasing

  • Geen jaarcijfers nodig
  • Levering in heel Nederland
  • Direct uit voorraad leverbaar
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?