Met de komst van de Opel Vivaro-e heeft Opel een 100% elektrische bedrijfswagen op de markt gebracht. Deze elektrische bedrijfswagen is een goede keuze voor ondernemers en bedrijven die graag duurzaam willen gaan rijden. In deze blogpost zullen we de voordelen en kenmerken van de Opel Vivaro-e bespreken en zullen we de mogelijkheden tot operational en financial lease toelichten. 

De Voordelen van Elektrische Bedrijfswagens

De Opel Vivaro-e biedt veel voordelen ten opzichte van bedrijfswagens op benzine of diesel. Het allereerste voordeel is dat je natuurlijk veel minder CO2 uitstoot. Doordat er geen verbranding plaatsvindt, zijn er geen schadelijke uitlaatgassen meer, waardoor er dus ook minder luchtvervuiling ontstaat. Hierdoor ben je in iedere stad welkom, dus ook in de steden waar strikte milieumaatregelen gelden. Daarnaast geven elektrische bedrijfswagens minder geluidsoverlast, aangezien ze erg stil rijden ten opzichte van traditionele bedrijfsauto’s. Ook hebben elektrische bedrijfswagens over het algemeen minder onderhoud nodig, waardoor je weer kunt besparen op de onderhoudskosten. 

Kenmerken van de Opel Vivaro-e

De Opel Vivaro-e is dus de volledig elektrische variant van de traditionele Vivaro en is dan ook bijna alleen te onderscheiden door de laadopening en de typeaanduiding op de bedrijfswagen. De Vivaro-e is inmiddels al beschikbaar in diverse uitvoeringen en varianten, waaronder bijvoorbeeld de Opel Vivaro-e personenbus en de Opel Vivaro-e dubbele cabine. Een voordeel van de Opel Vivaro-e ten opzichte van diverse andere elektrische bedrijfswagens, is dat het accupakket zich bevindt in de bodem, waardoor het laadvolume gelijk blijft aan de traditionele Opel Vivaro. De actieradius van de Opel Vivaro-e verschilt nogal afhankelijk van de uitvoering en het accupakket, maar ligt gemiddeld ergens tussen de 230 en 330 km. Verder biedt de Opel Vivaro-e volop comfort en een fijne wegligging. Kortom, de Opel Vivaro-e is een hele goede keuze als je op zoek bent naar een elektrische bedrijfswagen.

Financial Lease Opel Vivaro-e

Ben je inmiddels helemaal overtuigd van de Opel Vivaro-e, maar heb je niet de middelen om de Vivaro-e in één keer aan te schaffen? Dan hebben we goed nieuws: het is bij ons mogelijk om een Opel Vivaro-e middels financial lease aan te schaffen. Met een financial lease koop je de Vivaro-e als het ware op afbetaling. Je kunt direct in de bedrijfsauto rijden en je moet iedere maand een vast bedrag betalen zolang het financial leasecontract loopt. Zodra het contract ten einde loopt en je alle betalingen hebt voldaan, ben je de volledige eigenaar van de Opel Vivaro-e. Lees meer over financial lease.

Operational Lease Opel Vivaro-e

Wil je graag volledig ontzorgd worden, maar wel in een Opel Vivaro-e rijden? Dan is een Vivaro-e operational lease de beste keuze voor jou. Hierbij betaal je maandelijks een vast bedrag om in de auto te mogen rijden en in dit bedrag zijn vrijwel alle kosten inbegrepen. Zo hoef je je geen zorgen te maken om onderhoudskosten, verzekeringen en wegenbelasting. Aan het einde van het leasecontract lever je de Opel Vivaro-e weer bij ons in. Lees meer over operational lease

Conclusie

De Opel Vivaro-e is de volledig elektrische variant van de populaire Vivaro. De Opel Vivaro-e stoot geen CO2 uit, geeft minder geluidsoverlast en heeft minder onderhoud nodig dan de traditionele Opel Vivaro. Er zijn al verschillende varianten op de markt, die allemaal een actieradius hebben variërend tussen de 230 en 330 km. Daarnaast biedt de Vivaro-e volop comfort en een fijne wegligging. Ben je geïnteresseerd in de Opel Vivaro-e, maar heb je niet de middelen om deze in één keer aan te schaffen? Bekijk dan onze mogelijkheden met betrekking tot een Vivaro-e financial lease of een Vivaro-e operational lease

De voordelen van leasen bij Bedrijfswagenleasing

  • Geen jaarcijfers nodig
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Levering in heel Nederland
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?