Het leasen van een bedrijfswagen heeft veel voordelen voor zowel kleine als grote bedrijven. Het biedt een betaalbare en flexibele manier om de vloot te beheren. Of je nu op zoek bent naar een korte termijn of een lange termijn overeenkomst, er zijn veel verschillende opties om aan je bedrijfsbehoeften te voldoen bij Bedrijfswagenleasing.

In dit artikel gaan we dieper in op alle mogelijkheden bij Bedrijfswagenleasing. Hierbij bespreken we onder andere het verschil tussen shortlease, operational lease en financial lease, de kenmerken van de verschillende leasevormen en de voordelen per leasevorm.

Shortlease: Een Mobiliteitsoplossing voor Korte Termijn

Shortlease is de meest flexibele oplossing voor het leasen van bedrijfswagens. Het biedt bedrijven de mogelijkheid om een bedrijfswagen voor korte termijn te leasen, meestal voor een periode van 1 tot 12 maanden. 

Shortlease is een goede oplossing om aan tijdelijke behoeften te voldoen, zoals een tijdelijke toename van de vloot. Daarnaast kan je een shortlease contract afsluiten zonder een grote investering te hoeven doen. Shortleasen kan dus een aantrekkelijke optie zijn als je op zoek bent naar een betaalbare mobiliteitsoplossing voor de korte termijn.  

Operational Lease: Flexibel en Betaalbaar

Operational lease is een andere populaire optie voor het leasen van bedrijfswagens. Bij een operational lease wordt een bedrijfswagen geleased voor een langere periode, meestal voor een periode van 24 tot 48 maanden. 

Operational lease bij Bedrijfswagenleasing biedt een aantal aantrekkelijke voordelen. Allereerst biedt deze leasevorm de mogelijkheid om te profiteren van lage maandlasten. Daarnaast kun je zelf het contract samenstellen, zodat deze altijd aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Tot slot zitten ook alle kosten al inbegrepen in het maandelijkse bedrag, waardoor je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Je hoeft alleen nog maar te tanken. 

Financial Lease: Eigenaar zonder Grote Investering

Financial lease is een andere leasevorm bij Bedrijfswagenleasing die bedrijven de mogelijkheid biedt om een bedrijfswagen te leasen én uiteindelijk eigenaar te worden van de bedrijfswagen. Bij financial lease wordt een bedrijfswagen geleased voor een periode van één tot acht jaar. Je bent direct de economische eigenaar van het voertuig; aan het einde van het leasecontract, wanneer alle betalingen voldaan zijn, ben je volledig eigenaar van het voertuig.  

Financial lease biedt bedrijven verschillende voordelen ten opzichte van operational lease. Allereerst hoef je geen grote eenmalige investering te doen, omdat de leaseprijs over een langere periode wordt verspreid. Ten tweede behoud je liquiditeit binnen jouw bedrijf, waardoor je kan investeren in de groei van je onderneming. Tot slot kan je zelf de hoogte van je maandtermijn en de looptijd van het contract bepalen, waardoor deze altijd bij jou aansluit. 

Conclusie

Bedrijfswagenleasing heeft verschillende leasevormen voor bedrijven om aan hun behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar shortlease, operational lease of financial lease, er is altijd een optie die geschikt is voor jouw bedrijf. Door de verschillende opties nauwkeurig te vergelijken, kun je ervoor zorgen dat je de juiste keuze maakt voor je bedrijf. Bekijk ons operational lease aanbod of ons financial lease aanbod.

De voordelen van leasen bij Bedrijfswagenleasing

  • 250 bedrijfswagens op voorraad
  • Snelle en soepele acceptatie
  • Binnen 24 uur rijden
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?