Voor een ondernemer is een bedrijfswagen onmisbaar. Een goede bedrijfswagen is namelijk niet alleen een voertuig om van A naar B te komen, maar meestal ook een werkplek, visitekaartje en opslagruimte. In 2024 zien we dat bedrijfswagens zich blijven ontwikkelen en vernieuwen, waarbij we een duidelijke focus zien op duurzaamheid, technologie en comfort. In onze blog nemen we je mee langs de vijf populairste bedrijfswagens van 2024 bij Bedrijfswagenleasing, die zich allemaal onderscheiden door hun uitstekende prestaties, uitgebreide functionaliteiten en brede inzetbaarheid.

Ford Transit Connect

De Ford Transit Connect blijft een erg populaire keuze onder bedrijven, mede dankzij het compacte formaat in combinatie met de verrassend ruime laadruimte. Hierdoor is hij erg geschikt om mee te manoeuvreren door de stad, terwijl je toch al je materiaal en goederen kan vervoeren. Daarnaast staat Ford bekend om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van zijn auto’s en de Transit Connect is daar zeker geen uitzondering op. Deze betrouwbare en duurzame bedrijfswagen beschikt over geavanceerde technologieën om de rijervaring nog comfortabeler te maken. Doordat de Ford Transit Connect beschikbaar is in diverse uitvoeringen, kunnen de meeste bedrijven een model vinden dat perfect aansluit bij hun wensen en behoeften.

Bekijk Ford Transit Connect aanbod

Opel Vivaro

De Opel Vivaro heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare partner, dankzij zijn veelzijdigheid en vele functionaliteiten. Met zijn robuuste design, ruime interieur en geavanceerde technologieën biedt de Vivaro een erg comfortabele rijervaring. Daarnaast beschikt deze moderne bedrijfswagen over efficiënte motoren en een ruime laadcapaciteit, met slimme oplossingen voor het laden en vastzetten van goederen. De Vivaro is er in veel verschillende uitvoeringen, waardoor hij ingezet kan worden voor het bezorgen van goederen, het vervoeren van materialen of zelfs personenvervoer. Voor wie zich voor wil bereiden op de toekomst, is er ook de elektrische variant van de Vivaro. 

Bekijk Opel Vivaro aanbod

Ford Transit Custom

De Ford Transit Custom is een van de favoriete bedrijfswagens op de markt. Dit heeft hij onder andere te danken aan zijn laadruimte, rijcomfort en efficiëntie. Ford heeft erg veel aandacht besteed aan het rijcomfort en de prestaties van de Transit Custom, waardoor de rijervaring erg lijkt op die in een personenauto. Daarnaast beschikt de bedrijfswagen over geavanceerde veiligheidssystemen en een ruim interieur, waardoor hij een betrouwbare keuze is voor lange ritten en zware ladingen. De Transit Custom is beschikbaar in verschillende lengtes, hoogtes en met verschillende aantallen zitplaatsen, waardoor er voor ieder bedrijf een perfect model tussen zit. 

Bekijk Ford Transit Custom aanbod

Peugeot Expert

De Peugeot Expert heeft een moderne uitstraling, waarbij het mooie design gecombineerd wordt met zijn uitgebreide functionaliteiten. Het meest opvallende aan de Expert zijn de compacte afmetingen aan de buitenkant van de bedrijfswagen, terwijl hij toch over een indrukwekkende laadcapaciteit beschikt. De bedrijfswagen heeft een erg fijne wegligging met een comfortabel interieur en beschikt over moderne technologieën en veiligheidssystemen, wat allemaal bijdraagt aan een aangename rijervaring. Tot slot is ook de Peugeot Expert beschikbaar in verschillende lengtes en hoogtes, waardoor hij erg breed inzetbaar is.

Bekijk Peugeot Expert aanbod

Mercedes-Benz Sprinter

De Mercedes-Benz Sprinter is een populaire keuze in het hogere segment van bedrijfswagens. De Sprinter loopt voorop als het gaat om zijn technologie en prestaties en staat verder nog bekend om zijn duurzaamheid, betrouwbaarheid en comfort. Dit betekent dat de Mercedes-Benz Sprinter ook beschikt over geavanceerde veiligheidskenmerken. Verder is de bedrijfswagen gemakkelijk te besturen en heeft het een comfortabel interieur, waardoor de Sprinter garant staat voor een fijne rijervaring. Als je in een Mercedes-Benz rijdt ervaar je altijd de luxe en dat is bij de Mercedes-Benz Sprinter niet anders.

Bekijk Mercedes-Benz Sprinter aanbod

Conclusie

Of je bedrijf nu op zoek is naar een compacte bedrijfswagen voor stedelijke omgevingen of naar een robuuste bestelbus voor zware ladingen, in onze blog vind je de populairste keuzes in ieder segment. Deze vijf populaire modellen weerspiegelen de trend dat duurzaamheid, comfort en technologische innovaties steeds belangrijker worden. Bij het kiezen van een bedrijfswagen is het belangrijk om stil te staan bij de unieke behoeften en wensen van jouw bedrijf, zodat de specificaties aansluiten bij wat het bedrijf nodig heeft. Met zoveel populaire, goede bedrijfswagens op de markt is het vinden van de ideale match voor jouw bedrijf nog nooit zo makkelijk geweest.

De voordelen van leasen bij Bedrijfswagenleasing

Open Whatsapp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?