Bij Bedrijfswagenleasing willen we graag dat het gekozen voertuig en het leasecontract zo goed mogelijk bij jou en jouw bedrijf passen. Om deze reden bieden we ook extra opties aan die je aan jouw (lopende)  leasecontract kunt toevoegen. Zo heb je de mogelijkheid om nog meer uit jouw leasecontract te halen en het contract aan te passen aan de specifieke behoeften van jou en jouw bedrijf. In deze blog bespreken we de extra opties die we bij Bedrijfswagenleasing aanbieden. 

 

Tankpas en Laadpas

Een tank- en/of laadpas is een handige toevoeging aan je leasecontract. Met een tankpas kun je gemakkelijk brandstof tanken bij diverse tankstations, terwijl een laadpas je toegang geeft tot diverse laadpunten voor elektrische en hybride voertuigen. Met een tank- of laadpas kun je gemakkelijk tanken of laden zonder dat je de bonnetjes hoeft te bewaren of declaraties hoeft in te dienen. Daarnaast krijgen bedrijven zo beter inzicht in de uitgaven en vergemakkelijken ze het kostenbeheer en de financiële administratie. 

Ben je geïnteresseerd? Vul dan het formulier onderaan deze blog in.

 

Kilometerregistratie

Het uitbesteden van de kilometerregistratie heeft verschillende voordelen voor bedrijven. Zo kan kilometerregistratie een tijdrovende taak zijn, zeker wanneer je beschikt over een groot wagenpark. Daarnaast zijn professionele kilometerregistratiesystemen vaak nauwkeuriger dan handmatige registratie, waardoor de kans op fouten vermindert. Verder kan een nauwkeurige kilometerregistratie ook nog helpen de routes te optimaliseren en kunnen inefficiënties gemakkelijk geïdentificeerd worden, waardoor je op de lange termijn ook kosten kunt besparen. 

Ben je geïnteresseerd? Vul dan het formulier onderaan deze blog in.

 

Direct vervangend vervoer

Het kan gebeuren dat je bedrijfswagen tijdelijk niet beschikbaar is, doordat je bijvoorbeeld een ongeluk hebt gehad. Bij het contract zit standaard vervangend vervoer na 24 uur inbegrepen. Heb je direct vervangend vervoer nodig, omdat je zonder een bedrijfswagen jouw werk niet kunt uitvoeren? Dan is het slim om direct vervangend vervoer aan je contract toe te voegen. Zo blijf je altijd mobiel, ook als jouw eigen voertuig tijdelijk niet beschikbaar is. 

Ben je geïnteresseerd? Vul dan het formulier onderaan deze blog in.

 

Bestickering

Personaliseer je bedrijfswagen met bestickering van bijvoorbeeld je bedrijfslogo, contactgegevens of slogan. Door je bedrijfswagen te laten bestickeren geef je de bedrijfswagen een professionele uitstraling. Wij kunnen de bestickering voor je verzorgen. 

Ben je geïnteresseerd? Vul dan het formulier onderaan deze blog in.

 

Sidebars

Sidebars zijn handige accessoires die aan de zijkanten van de bedrijfswagen gemonteerd kunnen worden. Sidebars bieden bescherming tegen schade aan de zijkant van het voertuig. Zo zijn sidebars schokbestendig en voorkomen ze eventuele reparaties aan de carrosserie. Bij Bedrijfswagenleasing heb je de optie om sidebars te laten monteren op je bedrijfswagen. 

Ben je geïnteresseerd? Vul dan het formulier onderaan deze blog in.

 

Imperiaal

Een imperiaal is handig voor bedrijven die extra ruimte nodig hebben voor het vervoeren van materialen of gereedschappen. Met een imperiaal kun je materiaal veilig op het dak van de bedrijfswagen vervoeren, waardoor de interne laadruimte vrij blijft. Zo kun je met een imperiaal zware materialen vervoeren zoals ladders, houten palen en hekwerk en kun je de interne laadruimte gebruiken voor andere materialen of gereedschap. 

Ben je geïnteresseerd? Vul dan het formulier onderaan deze blog in.

 

Up- of downgraden van je bedrijfswagen

Heb je al een lopend leasecontract, maar heb je behoefte aan een grotere of kleinere bedrijfswagen? Bij Bedrijfswagenleasing heb je ook de mogelijkheid om je bedrijfswagen te up- of downgraden als je al een lopend contract hebt. Zo ben je altijd voorzien van de juiste bedrijfswagen die bij jou en jouw bedrijf past. Het kan wel zo zijn dat als je de bedrijfswagen wilt up- of downgraden, we je vragen om je leasecontract voor een aantal maanden te verlengen. 

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met je leaseadviseur.

 

Extra kilometers

Het kan voorkomen dat je al een tijdje in de auto rijdt en erachter komt dat je consistent meer kilometers rijdt dan je in eerste instantie hebt afgesproken in het leasecontract. In dat geval wordt de meer gereden kilometerprijs in rekening gebracht, waardoor de kosten op kunnen lopen. Door dit tijdig bij je leaseadviseur aan te geven en het aantal kilometers in je contract te verhogen, blijven deze extra kosten je bespaard en voorkom je onverwachte kosten. Wel wordt door het verhogen van het aantal kilometers in je contract het maandbedrag hoger. 

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met je leaseadviseur.

 

Met de mogelijkheid van deze extra opties kun je het leasecontract volledig laten aansluiten op jouw wensen en behoeften. Wil je meer weten over het toevoegen van extra opties aan jouw leasecontract? Neem dan contact op met een van onze adviseurs en ontdek hoe we jou kunnen helpen om jouw bedrijfswagenpark te optimaliseren. Met de juiste keuzes kun je jouw mobiliteit naar een hoger niveau tillen. 

Vul het aanvraagformulier in

Ik heb interesse in (kies één of meer opties):

Jouw gegevens

De voordelen van leasen bij Bedrijfswagenleasing

  • Geen jaarcijfers nodig
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Levering in heel Nederland
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?