Een bedrijfswagen is voor veel bedrijven onmisbaar. Het is niet alleen een uithangbord voor je bedrijf, maar het maakt het ook mogelijk om op een efficiënte manier je producten of materiaal te vervoeren. Maar hoe zorg je ervoor dat je een geschikte bedrijfswagen hebt, zonder teveel geld uit te geven? Hieronder bespreken we de verschillende opties om een bedrijfswagen te huren, zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken.

Tijdelijk een bedrijfswagen huren

Heb je een tijdelijke piek in je bedrijfsactiviteiten of is je bedrijfswagen tijdelijk buiten gebruik? Dan is het huren van een bedrijfswagen de ideale oplossing. Het is een flexibele en betaalbare manier om te voorzien in je vervoersbehoefte. Je huurt de bedrijfswagen dan alleen zolang je deze nodig hebt, zonder dat je te maken krijgt met de kosten van verzekeringen, onderhoud en reparaties.

Lange termijn bedrijfswagen huren

Als je bedrijf groeit en je vaker een bedrijfswagen nodig hebt, dan is het huren van een bedrijfswagen voor de lange termijn misschien de beste optie. Hierbij heb je de zekerheid van een vast maandbedrag, zonder de zorgen over de kosten van onderhoud en reparaties. Bovendien kun je na verloop van tijd altijd beslissen om over te stappen op een andere bedrijfswagen, zonder dat je te maken hebt met verkoopkosten of afschrijvingen.

Voordelen van een bedrijfswagen huren

  • Flexibiliteit: Je huurt de bedrijfswagen alleen zolang je deze nodig hebt, zonder vast te zitten aan een langdurig contract.
  • Betaalbaarheid: Je betaalt alleen voor de maand(en) dat je de bedrijfswagen gebruikt.
  • Zorgeloosheid: Je hebt geen zorgen over de kosten van onderhoud en reparaties, omdat deze zijn opgenomen in de huurprijs.

Operational lease versus bedrijfswagen huren

Een andere optie om aan een bedrijfswagen te komen, is operational lease. Hierbij lease je de bedrijfswagen voor een vast bedrag per maand, inclusief kosten als onderhoud en verzekering. Een operational lease lijkt erg veel op huren, alleen kunnen de gemiddelde looptijden wat van elkaar verschillen. Een operational lease is ideaal als je op zoek bent naar zekerheid en stabiliteit. Daarnaast is een operational lease al vanaf één maand goedkoper dan het huren van een bedrijfswagen.

Conclusie

Er zijn verschillende opties voor het verkrijgen van een bedrijfswagen, waaronder tijdelijk huren, lange termijn huren en operational lease. Het is belangrijk om te bepalen wat je prioriteiten zijn en wat het beste bij je bedrijf past. Het huren of leasen van een bedrijfswagen biedt veel flexibiliteit en betaalbaarheid, zonder dat je je zorgen hoeft te maken om de kosten van onderhoud en reparaties. Als je op zoek bent naar een bedrijfswagen, is het dus goed om ook het huren of leasen van een bedrijfswagen te overwegen.

De voordelen van leasen bij Bedrijfswagenleasing

  • 250 bedrijfswagens op voorraad
  • Snelle en soepele acceptatie
  • Binnen 24 uur rijden
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?