Als je een startende zzp’er bent, kan het zijn dat je een bedrijfswagen nodig hebt om te kunnen werken. Het is bijvoorbeeld een must als je veel materiaal of veel pakketten moet vervoeren. Een goede, ruime bedrijfswagen verhoogd in dat geval de productiviteit. Maar, als je net begint als zzp’er, kan het direct kopen van een bedrijfswagen misschien te duur voor je zijn. Daarom is het verstandig om eens te gaan kijken naar het leasen van een bedrijfswagen.

Bedrijfswagen leasen als zzp’er

Leasen is een gunstige manier om in een bedrijfswagen te kunnen rijden als zzp’er. Het leasen van een bedrijfswagen biedt een aantal voordelen, zoals het feit dat je geen grote investering hoeft te doen om het voertuig in gebruik te kunnen nemen. In plaats daarvan betaal je iedere maand een vast bedrag voor de bedrijfswagen die je leaset. Met operational lease is dit een all inclusive bedrag, waarbij bijna alle kosten zijn inbegrepen en je weinig omkijken hebt naar de bedrijfswagen. Bij financial lease betaal je maandelijks een vast bedrag om de auto uiteindelijk over te kunnen nemen. Hierbij ben je dus wel zelf verantwoordelijk voor zaken als onderhoud, reparatie en verzekeringen. 

Bedrijfswagen leasen startende zzp’er

Als startende zzp’er is het niet altijd makkelijk om een bedrijfswagen te leasen. Er zijn dan ook een aantal dingen waar je rekening mee moet houden bij het leasen van een bedrijfswagen, zoals bijvoorbeeld de hoogte van de maandelijkse kosten en de leasevoorwaarden. Sommige leasemaatschappijen hanteren een streng acceptatiebeleid en weigeren startende zzp’ers. Dit doen ze veelal omdat startende zzp’ers geen financiële gegevens kunnen tonen of omdat het bedrijf nog te jong is. Bij Bedrijfswagenleasing helpen we startende zzp’ers graag bij hun zoektocht naar een geschikte bedrijfswagen.

De voordelen voor zzp’ers

Het leasen van een bedrijfswagen heeft veel voordelen voor zzp’ers. Allereerst heb je geen grote investering nodig om de bedrijfswagen in gebruik te kunnen nemen of uiteindelijk zelfs eigenaar te kunnen worden van het voertuig. Daarnaast hoef je je bij operational lease geen zorgen te maken over bijkomende kosten, aangezien onder andere onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting zijn inbegrepen bij het maandelijkse bedrag. Bij financial lease profiteer je van diverse fiscale voordelen, zoals investerings- en renteaftrek en btw-terugvordering. Het leasen van een zakelijke bedrijfswagen is voor zzp’ers dus een goede keuze.

De voordelen van leasen bij Bedrijfswagenleasing

  • 250 nieuwe bedrijfswagens op voorraad
  • Snelle en soepele acceptatie
  • Binnen 24 uur rijden
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?