Financiële lease Opel Combo

Wij helpen je graag
+5
X
Wesley

Zet me neer tussen de bussen en dubbele cabines en ik voel me thuis. Bij Bedrijfswagenleasing zit ik dus helemaal op mijn plek. Ik houd ervan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Het geeft me een kick als alles er perfect bij staat, zowel van de buitenkant als onder de motorkap.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X
Marc

Ik mag dan wel de jongste in het team zijn, maar aan ervaring en klantvriendelijkheid geen gebrek! Ik sta altijd paraat om de klant naar zijn/haar ideale bedrijfswagen te begeleiden. Heb je een vraag? Ik beantwoord hem graag!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X
Devon

Het kiezen van het juiste voertuig kan een uitdaging zijn. Met mijn passie voor auto's sta ik klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte mobiliteitsoplossing. Neem gerust contact met mij op voor vragen!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Filters
Meer filters
Carrosserie
Transmissie
Prijs
Bouwjaar
Kilometerstand
Voertuiglocatie
Zoeken

Opel Combo

1.5D L1H1 Edition

Asten
€ 267 p.m
€ 17.490 Excl.

Opel Combo

1.5D L1H1 Edition

Asten
€ 288 p.m
€ 18.890 Excl.

Opel Combo

1.5D L1H1 Edition

Geldrop
€ 296 p.m
€ 19.390 Excl.

Opel Combo

1.5D L2H1 Edition

Asten
€ 303 p.m
€ 19.890 Excl.

Opel Combo

130 pk Edition L2 Automaat 2 zit Airco Navi Camera

Geldrop
€ 310 p.m
€ 20.290 Excl.

Opel Combo

1.5D L2H1 Edition

Asten
€ 313 p.m
€ 20.490 Excl.

Opel Combo

130 pk L1 Edition Automaat Airco Navi PDC Trekhaak

Geldrop
€ 319 p.m
€ 20.890 Excl.

Opel Combo

1.5D L1H1 Edition

Asten
€ 319 p.m
€ 20.890 Excl.

Opel Combo

1.5D L1H1 Edition

Geldrop
€ 328 p.m
€ 21.490 Excl.

Opel Combo

130pk L1 Edition Automaat Airco Navi Trekhaak PDC

Asten
€ 329 p.m
€ 21.590 Excl.

Opel Combo

1.5D L2H1 Edition

Asten
€ 334 p.m
€ 21.890 Excl.

Opel Combo

130pk L1 Edition Automaat Airco Navi Trekhaak

Geldrop
€ 334 p.m
€ 21.890 Excl.

Opel Combo financial lease voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar een zakelijke auto? Overweeg dan financial lease voor Opel Combo, een financieringsvorm die fungeert als een lening voor de aankoop van jouw voertuig, met de Opel Combo als onderpand. Deze leasevorm, waarbij je uiteindelijk eigenaar wordt van de auto, is perfect voor het investeren in een bedrijfsauto zonder je liquiditeit aan te tasten. Naast financial lease, bieden we bij Bedrijfswagenleasing ook operational lease aan. Hierbij ‘huur’ je de bedrijfswagen voor een korte periode en kun je deze opzeggen wanneer het jou uitkomt.  

Wat houdt Opel Combo financial lease in?

Bij Opel Combo financial lease koop je de auto op afbetaling. Je betaalt maandelijks een vast bedrag, bestaande uit aflossing en rente, en aan het einde van de leaseperiode is de bedrijfswagen volledig jouw eigendom. Als economisch eigenaar staat de auto op jouw bedrijfsbalans, wat diverse fiscale voordelen met zich meebrengt, zoals investeringsaftrek en de mogelijkheid voor BTW-aftrek. Vergeet niet dat je bij financial lease zelf verantwoordelijk bent voor het onderhoud, de verzekering en de belastingen.  

De voordelen van Opel Combo financial lease

Een belangrijk voordeel van financial lease is dat je direct economisch eigenaar bent van de bedrijfswagen. Dit biedt fiscale voordelen zoals afschrijving, renteaftrek en btw-teruggave. Met Opel Combo financial lease vermijd je een grote eenmalige investering, waardoor je kapitaal vrijhoudt voor andere bedrijfsinvesteringen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je bedrijfsauto naar eigen wens aan te passen.  

De juiste Opel Combo kiezen voor financial lease

 

Stel je budget vast:

Bereken wat je maandelijks kunt besteden aan een leaseauto. Denk hierbij aan leasekosten en extra kosten zoals onderhoud, verzekering, brandstof en wegenbelasting. Een realistisch budget helpt je om het juiste model van Opel te kiezen.  

Beoordeel je zakelijke behoeften:

Past de Opel Combo bij jouw bedrijf of past een ander model van Opel beter? Heb je een auto nodig voor representatieve doeleinden of juist een praktisch model voor het vervoeren van materialen? De manier waarop je de auto gaat gebruiken heeft grote invloed op de keuze van het type bedrijfswagen.  

Duurzaamheid en toekomstbestendigheid:

Denk na over de duurzaamheid en toekomstbestendigheid van de bedrijfsauto. In een tijd waarin milieu en elektrisch rijden steeds belangrijker worden, kan een hybride of elektrisch model een slimme keuze zijn.  

Restwaarde van de auto:

Het kan ook interessant zijn om na te denken over de restwaarde van de auto aan het einde van de financial leaseperiode. Sommige auto's behouden hun waarde beter dan andere, wat van invloed kan zijn op jouw beslissing, vooral als je van plan bent om de auto na de leaseperiode over te nemen.   Deze overwegingen helpen je bij het maken van een weloverwogen keuze die aansluit bij jouw zakelijke behoeften en financiële planning.  

Opel Combo financial lease voor startende ondernemers

Voor startende ondernemers kan de aanschaf van een bedrijfsauto een uitdaging zijn. Financial lease kan een uitkomst bieden bij de aanschaf van een bedrijfsauto als startende onderneming. Opel Combo financial lease is een 'off-balance' financiering, wat betekent dat het geen invloed heeft op je kredietruimte bij de bank. Je behoudt financiële ruimte voor andere investeringen, terwijl rente en afschrijving fiscaal aftrekbaar zijn. Bij Bedrijfswagenleasing kijken we niet alleen naar financiële gegevens, maar ook naar jouw ondernemingsplan en toekomstvisie. Dien direct een aanvraag in.  

Conclusie

Financial lease is een uitstekende keuze voor ondernemers die een betrouwbare en kosteneffectieve manier zoeken om een auto aan te schaffen. Door de juiste auto te kiezen die past bij jouw zakelijke behoeften en budget, kun je optimaal profiteren van de voordelen die financial lease te bieden heeft.
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?