Een uitgebreid wagenpark vraagt om uitgebreide aandacht. Indien jouw bedrijf meerdere voertuigen heeft rijden is er vaak al iemand nodig die alle zaken daaromheen regelt. Het loont vaak niet om daar een functionaris voor aan te nemen en daarom is een slimme oplossing nodig. Als ondernemer of als wagenparkbeheerder ben je natuurlijk op zoek naar een betrouwbare partner. Bedrijfswagenleasing ondersteunt je graag in het beheer van de verschillende bedrijfswagens binnen jouw onderneming.

Wat voor bedrijfswagen kies jij?

Ontdek het ruime aanbod van Bedrijfswagenleasing.

De voordelen

De voordelen van leasen zakelijk

Tussentijds upgraden

Tussentijds upgraden is altijd mogelijk

Flexibel contract

Flexibel aan te passen op basis van je huidige situatie

All inclusive contracten

Kosten voor onderhoud, reparatie en schadeherstel zijn inbegrepen

Totaalservice

Bij afname van drie of meer bedrijfswagen in één leasecontract

Tussentijds upgraden

Tussentijds upgraden is altijd mogelijk

Flexibel contract

Flexibel aan te passen op basis van je huidige situatie

All inclusive contracten

Kosten voor onderhoud, reparatie en schadeherstel zijn inbegrepen

Totaalservice

Bij afname van drie of meer bedrijfswagen in één leasecontract

De voordelen van leasen voor wagenparkbeheerders

Als jouw bedrijf te maken heeft met veel verschillende opdrachten waarbij telkens één of meerdere bedrijfswagens nodig zijn, dan denk je al snel aan het huren van een geschikt vervoersmiddel. Hoewel huren op korte termijn een aantal voordelen kan opleveren, is een lease in de meeste situaties een veel betere keuze. Daarnaast kun je ook een lease voor korte termijn aangaan, zodat je niet vastzit aan een lang contract. Bij Bedrijfswagenleasing kunnen wagenparkbeheerders via het leasecontract eenvoudig hun wagenparkbeheer optimaliseren. We delen ook graag onze ‘Best Practices’ met je, zodat je nog efficiënter te werk kunt gaan. Bij Bedrijfswagenleasing helpen we je graag bij het zo effectief en zo efficiënt mogelijk organiseren van het wagenpark.

Flexibiliteit om de kosten laag te houden

Het is belangrijk om goed inzicht te hebben in de kosten die je voor het wagenpark moet maken. Het voordeel van leasen bij Bedrijfswagenleasing is dat je bij de afname van een totaal wagenpark met één leasecontract werkt. Binnen dit contract zijn er weer mogelijkheden om jouw kosten te minimaliseren. We helpen graag mee om kosten te besparen op jouw wagenpark, door duidelijk inzicht te geven in de huidige kosten én de verwachte kosten. Zaken waar je onder andere rekening mee dient te houden zijn de duur van de contracten van medewerkers en de duur van de opdrachten. 

Om dit onder controle te houden heb je behoefte aan de flexibiliteit van leasen bij Bedrijfswagenleasing. Het inwisselen, uitbreiden of terugbrengen van bedrijfswagens uit het wagenpark kan al na 1 maand. Zo kun je perfect inspelen op het verloop van personeel of het wisselen van opdrachten. Bij Bedrijfswagenleasing heb je één vaste contactpersoon waarmee je dit allemaal kunt regelen. Voor jou is het dus simpel schakelen, voor ons is het een gebruikelijke opdracht uitvoeren. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de perfecte bedrijfswagen? Plan een adviesgesprek in met één van onze adviseurs!

Wil je meer weten over het optimaal beheren van jouw wagenpark? Ben je op zoek naar een flexibele lease partner? Dan helpen wij jou graag verder. Neem contact op met onze specialisten voor vrijblijvend advies.

Contact

Open Whatsapp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?