Bestelwagen leasen met negatieve BKR

Bedrijfswagenleasing heeft meer vertrouwen in ondernemers dan andere leasemaatschappijen in Nederland. Onze onderneming heeft een acceptatiebeleid dat in 95% van de gevallen leidt tot een leaseovereenkomst, of je nu starter, zzp’er of mkb’er bent.

Wat voor bedrijfswagen kies jij?

Ontdek het ruime aanbod van Bedrijfswagenleasing.

Wat is een BKR-registratie?

Een BKR-registratie houdt bij hoeveel leningen je hebt lopen en of je op tijd betaald hebt. Wil je een nieuwe lening aangaan, dan kunnen bedrijven deze gegevens opvragen bij het BKR. Bij veel collega-leasemaatschappijen wordt een financiële check gedaan voordat zij met jou het leasecontract afsluiten. Wanneer je een negatieve BKR-registratie hebt, kom je dus vaak niet door de check heen.

Geen BKR-toetsing bij Bedrijfswagenleasing

Wij als Bedrijfswagenleasing vinden dat we verder moeten kijken dan enkel te letten op een negatieve BKR-registratie. Wij vinden namelijk dat jouw kredietwaardigheid niet bepaald kan worden door een computer. Bedrijfswagenleasing bekijkt samen met jou de mogelijkheden om een leasecontract af te sluiten, want zonder bedrijfsauto kun je per slot van rekening ook niet ondernemen. Onze adviseurs kijken dus per situatie wat de meest aantrekkelijke optie is.

De voordelen

De voordelen van leasen bij Bedrijfswagenleasing.Soepele acceptatie

Soepel acceptatiebeleid: ook starters en zzp’ers

Ruime voorraad

250 bestelauto's direct uit voorraad leverbaar

Gratis thuisbezorgd

Gratis thuisbezorgd in heel Nederland

Eigen acceptatiebeleid

Wij kijken naar mensen, niet naar cijfers!

Keuze uit verschillende leasevormen

Keuze uit operational lease & financial lease

Soepele acceptatie

Soepel acceptatiebeleid: ook starters en zzp’ers

Ruime voorraad

250 bestelauto's direct uit voorraad leverbaar

Gratis thuisbezorgd

Gratis thuisbezorgd in heel Nederland

Eigen acceptatiebeleid

Wij kijken naar mensen, niet naar cijfers!

Keuze uit verschillende leasevormen

Keuze uit operational lease & financial lease
 • Hoe werkt een BKR-registratie?

  Een BKR-registratie houdt bij hoeveel leningen je hebt lopen en of je op tijd betaald hebt. Wil je een nieuwe lening aangaan, dan kunnen bedrijven deze gegevens opvragen bij het BKR. Dit helpt bedrijven te bepalen of je een te zware financiële verplichting aangaat die jou en het bedrijf in de problemen kan brengen. Kom je jouw afspraken altijd na, dan is de BKR-registratie positief. Als je voor een langere periode niet aan jouw financiële verplichtingen hebt voldaan, dan kan een negatieve registratie bij het BKR volgen. Deze negatieve registratie kan in een aantal gevallen impact hebben op je vermogen om nieuwe leningen af te sluiten. Denk bijvoorbeeld aan het afsluiten van een hypotheek.

 • Ik heb een negatieve BKR-registratie

  Heb je in het verleden betalingsproblemen gehad en daardoor een negatieve BKR-registratie opgelopen? Dan wil dat niet per definitie zeggen dat wij jou niet als klant verwelkomen. Bij Bedrijfswagenleasing beoordelen we jouw situatie op basis van het vertrouwen in je onderneming. Wij geloven namelijk dat jij als ondernemer goed kunt inschatten of je aan je betalingsverplichtingen kunt voldoen. Daarnaast mogen organisaties ook niet zomaar een BKR-toetsing uitvoeren voordat ze jou een leasecontract aanbieden; je moet daar eerst toestemming voor geven.

  Wij doen nooit een BKR-toetsing en je bent van harte welkom om bij ons een offerte op te vragen met negatieve BKR-registratie. Wij geven jou de kans om te leasen, maar hanteren daarbij wel een betalingstermijn van 8 dagen in plaats van 30 dagen. 

 • Ontvang ik een BKR-registratie bij het leasen van een auto?

  Bij Bedrijfswagenleasing kun je leasen zonder een BKR-notering te ontvangen. Dus wij registreren je niet bij Stichting BKR bij het afsluiten van een leasecontract.

Open Whatsapp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?