Het BKR helpt bedrijven te bepalen of je een te zware financiële verplichting aangaat die jou en het bedrijf in de problemen kan brengen. Bijna alle leasemaatschappijen registreren je bij het aangaan van een leaseovereenkomst bij het BKR. Dit kan van invloed zijn op je vermogen om nieuw krediet af te sluiten, bijvoorbeeld het afsluiten van een lening, hypotheek of telefoonabonnement. Het leasecontract wordt namelijk gezien als een soort persoonlijke lening. Bij Bedrijfswagenleasing doen we het anders. Met het afsluiten van een leaseovereenkomst word je niet bij het BKR geregistreerd.

Acceptatie

Het is bij Bedrijfswagenleasing mogelijk om een leasecontract af te sluiten zonder een BKR-notering te ontvangen. Wel kijken we zorgvuldig naar de aanvraag en wordt er nagegaan of je de betalingsverplichting kunt nakomen voor de gewenste auto en het gewenste aantal kilometers. Wil je leasen met een negatieve BKR-registratie? Ook dat is mogelijk.

Wat voor bedrijfswagen kies jij?

Ontdek het ruime aanbod van Bedrijfswagenleasing

  • Waarom wordt er geen BKR-registratie gedaan? 

    Bij Bedrijfswagenleasing beoordelen we jou op basis van het vertrouwen in je onderneming. Wij geloven namelijk dat jij als ondernemer goed kunt inschatten of je aan je betalingsverplichtingen kunt voldoen. We bekijken samen met jou de mogelijkheden om een leasecontract af te sluiten, want zonder bedrijfswagen kun je per slot van rekening ook niet ondernemen. Onze adviseurs kijken dus per situatie wat de meest aantrekkelijke optie is.

  • Hoe werkt een BKR-registratie?

    Een BKR-registratie houdt bij hoeveel leningen je hebt lopen en of je op tijd betaald hebt. Wil je een nieuwe lening aangaan, dan kunnen bedrijven deze gegevens opvragen bij het BKR. Dit helpt bedrijven te bepalen of je een te zware financiële verplichting aangaat die jou en het bedrijf in de problemen kan brengen. Kom je jouw afspraken altijd na, dan is de BKR-registratie positief. Als je voor een langere periode niet aan jouw financiële verplichtingen hebt voldaan, dan kan een negatieve registratie bij het BKR volgen. Deze negatieve registratie kan in een aantal gevallen impact hebben op je vermogen om nieuwe leningen af te sluiten. Denk bijvoorbeeld aan het afsluiten van een hypotheek.

Open Whatsapp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?