Zo werkt online kopen

Heb je interesse in het online kopen van een bedrijfswagen? Dan heb je allereerst de mogelijkheid om met een van onze verkopers te videobellen. Op deze manier kun je een goed beeld krijgen van de bedrijfsauto. Zodra je overtuigd bent van de bedrijfswagen en van ons, kunnen we de koopovereenkomst opstellen. Als deze getekend is, maken we de bedrijfsauto gereed voor transport en plannen we meteen een afspraak met je in voor de levering. Zodra je de bedrijfswagen hebt ontvangen, start de 14 dagen niet goed, geld terug garantie. We hopen dat je helemaal tevreden bent over de bedrijfswagen. Mocht de bedrijfswagen toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je contact met ons opnemen en halen wij het voertuig weer bij je op. Natuurlijk krijg je ook het volledige aankoopbedrag van ons terug.

Bij Bedrijfswagenleasing hebben we een ruime voorraad nieuwe en jong gebruikte bedrijfswagens. Met 250 bedrijfsauto’s op voorraad zit er altijd een voertuig tussen die aansluit bij jouw wensen en behoeftes. We hebben grote en kleine bedrijfswagens, automaat en handgeschakeld, weinig of juist veel opties en bedrijfswagens op benzine, diesel of elektrisch. Heb je al een interessante bedrijfswagen gezien op onze website? Dan kun je deze online aanschaffen, maar je kunt natuurlijk ook eerst komen kijken naar de bedrijfswagen op onze locatie in Geldrop.

Wat voor bedrijfswagen kies jij?

Ontdek het ruime aanbod van Bedrijfswagenleasing

De voordelen

De voordelen van online kopen bij Bedrijfswagenleasing

Gratis thuisbezorging

Je bedrijfswagen wordt gratis bij je thuisbezorgd

Niet goed, geld terug

14 dagen een niet goed, geld terug garantie

Afschrijving

Als zakelijke klant mag je de afschrijving van de bedrijfswagen in de eerste 5 jaar aftrekken van de winst

Btw-terugvordering

De btw op brandstofkosten, parkeerkosten en onderhoudskosten kan teruggevraagd worden

Investering aftrekbaar

De investering in je bedrijfswagen is aftrekbaar van de winst

Gratis thuisbezorging

Je bedrijfswagen wordt gratis bij je thuisbezorgd

Niet goed, geld terug

14 dagen een niet goed, geld terug garantie

Afschrijving

Als zakelijke klant mag je de afschrijving van de bedrijfswagen in de eerste 5 jaar aftrekken van de winst

Btw-terugvordering

De btw op brandstofkosten, parkeerkosten en onderhoudskosten kan teruggevraagd worden

Investering aftrekbaar

De investering in je bedrijfswagen is aftrekbaar van de winst

Gratis thuisbezorgd

Bij Bedrijfswagenleasing doen we er alles aan om het je zo makkelijk mogelijk te maken, want jouw tijd is waardevol. Wanneer je kiest voor online kopen is het om deze reden ook mogelijk om je bedrijfswagen gratis thuis te laten bezorgen. Wij doen dit door heel Nederland, zodat jij tijd kan besparen en je bezig kan houden met de belangrijke zaken.

Niet goed, geld terug

Schaf je de bedrijfsauto volledig online aan, zonder deze vooraf op locatie te komen bekijken? Dan ontvang je van ons een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Zo kun je met een gerust hart de bedrijfswagen online kopen en kun je deze in je eigen, vertrouwde omgeving uitproberen. Bevalt het voertuig uiteindelijk toch niet? Dan komen we de bedrijfsauto gewoon weer bij je ophalen en krijg je van ons het volledige aankoopbedrag terug.

Naast het online aanschaffen van de auto, biedt Bedrijfswagenleasing ook verschillende leasemogelijkheden, waaronder financial lease en operational lease.

  • Wat is de levertijd?

    We streven ernaar om de bedrijfswagen altijd binnen 1 tot 3 werkdagen bij je thuis te bezorgen. Er kunnen echter uitzonderingen voorkomen.

  • Hoe werkt gratis thuisbezorging?

    We bezorgen bedrijfswagens gratis aan huis op alle locaties in Nederland, indien je kiest voor online kopen. Direct wanneer het contract getekend is, starten we met het klaarmaken van de bedrijfswagen. Zodra het voertuig gereed is voor aflevering ontvang je van ons een bericht, waarna een van onze adviseurs contact met je op zal nemen om een afleverafspraak te maken. We spreken een datum, tijd en locatie af die voor jou uitkomt en zodra de afspraak is ingepland ontvang je van ons een bevestigingsmail. We zullen de bedrijfswagen op werkdagen op het afgesproken tijdstip bij jou thuis bezorgen. Hier ontvang je uitgebreide uitleg over de functies en de auto en kun je al je vragen stellen. Indien je gebruikmaakt van onze inruilservice, inspecteren we de inruilauto en maken we het vrijwaringsbewijs klaar.

Ben je geïnteresseerd in het online kopen van een specifieke bedrijfswagen, maar wil je eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag snel de weg op.

Contact

This site is registered on wpml.org as a development site.