Morgen met je nieuwe bedrijfswagen op pad

Bedrijfswagenleasing gaat de gehele bedrijfswagenmarkt veranderen. Waar andere leasemaatschappijen zelden of nooit bedrijfswagens uit voorraad leveren, levert Bedrijfswagenleasing wel direct uit voorraad. Je rijdt echt meestal binnen 24 uur de nieuwe bedrijfswagen die je wenst. Dat is toch anders dan de levertijden die inmiddels bij diverse merken opgelopen zijn tot wel langer dan een jaar. Dit geldt voor zowel operational als financial lease.

Wij kopen de bedrijfswagens in met de door jou veelal gewenste opties, zodat 90% van onze klanten zich kan vinden in de uitvoering. Denk dan aan de volgende opties: wit, maar ook metallic lak, schakel maar ook automaat, trekhaak, 3 persoons, betimmering. Maar ook schuifdeur rechts, airco, bluetooth, elektrische ramen en centrale vergrendeling, camera achter. Bij alle bedrijfswagens staan alle opties exact vermeld, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Met meer dan 25 jaar ervaring durven we bedrijfswagens op voorraad te zetten. Andere leasemaatschappijen werken niet uit voorraad, zodat je alleen maar “op bestelling” kunt kopen. Gevolg: langer dan een jaar wachten.

Kies je voor financial lease

Dan kunnen we je bijna altijd helpen, ook als je een starter of zzp’er bent. We accepteren je veel meer als mens achter je bedrijf, dan door je cijfers. Cijfers vragen we zelden om. Wij gaan ervan uit dat je als ondernemer begrijpt dat je zonder bedrijfswagen je vak niet kunt uitoefenen, dus het correct betalen van de leasetermijnen een feit is.

De voordelen

 • Direct eigenaar van het voertuig
 • Profiteert van belastingvoordelen
 • Niet in één keer een groot bedrag hoeven te betalen/gespreide betaling
 • Maandbedrag aan te passen naar je financiële situatie
 • Behoud van vermogen voor de onderneming
 • Je bouwt een spaarpotje op

Lees meer over financial lease

Kies je voor operational lease

Of je nu 1 maand of 60 maanden wenst te leasen: het maakt ons niet uit, wij leveren datgene wat je wilt. Uiteraard geldt wel: hoe langer je leaset, des te goedkoper de leaseprijs wordt. Alle bedrijfswagens worden full operational geleverd. Je hoeft alleen nog maar te tanken.

Wat zit er in de operational lease?

 • Onderhoud
 • All risk verzekering
 • Motorrijtuigenbelasting
 • Afschrijving
 • Vervangend vervoer

Lees meer over operational lease

Inruil van je huidige bedrijfswagen?

Mocht je van plan zijn om bij ons een nieuwe bedrijfswagen te leasen, maar heb je nog een eigen bedrijfswagen? Geen enkel probleem. Onze adviseurs doen je, nadat je uitleg hebt gegeven over je bedrijfswagen, altijd een voorstel. Als enige leasemaatschappij in Nederland kopen we je huidige bedrijfsauto gewoon in.

Bekijk onze inkoopservice

Snelle acceptatie, laagste prijsgarantie en levering in heel Nederland

Wat zeggen anderen over ons

Onze adviseurs staan je met raad en daad bij, net zo lang totdat je een goed gevoel hebt over je bedrijfswagen, maar ook over ons.

Wij worden met 4.6/5 sterren gewaardeerd door onze klanten.

Bekijk meer reviews
Vriendelijke contact en een hele snelle service! Erg blij met de short lease oplossing. Bedankt!
Top- Uitje
4 maanden
Vrijdag gebeld voor een bus, maandag op kunnen halen. Top geregeld!
Max van der Leij
3 maanden
Snel, professioneel en makkelijk… zeer aangenaam contact gehad met het bedrijf en hebben me goed geholpen!
Benvenito Wehl
2 maanden
Vriendelijke contact en een hele snelle service! Erg blij met de short lease oplossing. Bedankt!
Top- Uitje
4 maanden
Vrijdag gebeld voor een bus, maandag op kunnen halen. Top geregeld!
Max van der Leij
3 maanden
Snel, professioneel en makkelijk… zeer aangenaam contact gehad met het bedrijf en hebben me goed geholpen!
Benvenito Wehl
2 maanden

Dit zijn wij

Met mijn liefde voor auto's weet ik vaak de beste oplossing voor onze klanten te vinden. Ik vind het dan ook leuk om mensen te ondersteunen in hun zoektocht en ik krijg hier erg veel energie van.

Bianca van de Kracht

Zet me neer tussen de bussen en dubbele cabines en ik voel me thuis. Bij Bedrijfswagenleasing zit ik dus helemaal op mijn plek. Ik houd ervan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Het geeft me een kick als alles er perfect bij staat, zowel van de buitenkant als onder de motorkap.

Wesley Trum

Met mijn passie voor auto’s en motoren zit ik helemaal op mijn plek in de automotive branche bij Bedrijfswagenleasing. Ik sta je graag te woord om met je mee te kijken naar een passende overeenkomst voor een bedrijfswagen!

Christy van Oosterhout

Na 17 jaar in de horeca te hebben gewerkt, ben ik in 2019 begonnen in de automotive branche. Ik vind het leuk om samen met de klant te zoeken naar de best passende oplossing. Service gerichtheid, snelheid en eerlijke communicatie heb ik hoog in het vaandel staan!

Dave van Ham

Het maken van de juiste keuze qua mobiliteit is zeker niet gemakkelijk. Het adviseren hierin en meedenken wat de beste oplossing is voor een mobiliteitsvraagstuk, is iets waar ik voldoening uit haal.

Henry van de Ven

Met mijn enthousiasme en passie voorzie ik klanten dagelijks van een passende mobiliteitsoplossing. De combinatie van meedenken met de klant en snel en adequaat handelen, is iets waar ik erg veel energie van krijg. Eerlijk handelen met een glimlach is waar ik voor sta!

Bram Bottenberg

Al van jongs af aan gefascineerd door auto’s en motoren. Mijn hart ben ik hierin verloren. Hoe mooi kan het zijn als je door middel van jouw passie, de passie kan overdragen aan anderen? Ik denk graag met je mee over de beste oplossing.

Cem Krook

Bezoekadres
kantoor

Emopad 29
5663 PA Geldrop

This site is registered on wpml.org as a development site.