Morgen met je bestelwagen op pad

Bedrijfswagenleasing gaat de gehele bedrijfswagenmarkt veranderen. Waar andere leasemaatschappijen zelden of nooit bedrijfsauto’s uit voorraad leveren, levert Bedrijfswagenleasing wel direct uit voorraad. Je rijdt echt meestal binnen 24 uur in de bestelauto die je wenst. Dat is toch anders dan de levertijden die inmiddels bij diverse merken opgelopen zijn tot wel langer dan een jaar. Dit geldt voor zowel operational als financial lease.

Wij kopen de bedrijfswagens in met de door jou veelal gewenste opties, zodat 90% van onze klanten zich kan vinden in de uitvoering. Denk dan aan de volgende opties: wit, maar ook metallic lak, schakel maar ook automaat, trekhaak, 3 persoons, betimmering. Maar ook schuifdeur rechts, airco, bluetooth, elektrische ramen en centrale vergrendeling, camera achter. Bij alle bestelwagens staan alle opties exact vermeld, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Met meer dan 25 jaar ervaring durven we bedrijfsauto’s op voorraad te zetten. Andere leasemaatschappijen werken niet uit voorraad, zodat je alleen maar “op bestelling” kunt kopen. Gevolg: langer dan een jaar wachten.

Kies je voor financial lease

Dan kunnen we je bijna altijd helpen, ook als je een starter of zzp’er bent. We accepteren je veel meer als mens achter je bedrijf, dan door je cijfers. Cijfers vragen we zelden om. Wij gaan ervan uit dat je als ondernemer begrijpt dat je zonder bestelauto je vak niet kunt uitoefenen, dus het correct betalen van de leasetermijnen een feit is.

De voordelen

 • Direct eigenaar van het voertuig
 • Profiteert van belastingvoordelen
 • Niet in één keer een groot bedrag hoeven te betalen/gespreide betaling
 • Maandbedrag aan te passen naar je financiële situatie
 • Behoud van vermogen voor de onderneming
 • Je bouwt een spaarpotje op

Lees meer over financial lease

Kies je voor operational lease

Of je nu 1 maand of 60 maanden wenst te leasen: het maakt ons niet uit, wij leveren datgene wat je wilt. Uiteraard geldt wel: hoe langer je leaset, des te goedkoper de leaseprijs wordt. Alle bedrijfswagens worden full operational geleverd. Je hoeft alleen nog maar te tanken.

Wat zit er in de operational lease?

 • Onderhoud
 • All risk verzekering
 • Motorrijtuigenbelasting
 • Afschrijving
 • Vervangend vervoer

Lees meer over operational lease

Inruil van je huidige bedrijfsauto?

Mocht je van plan zijn om bij ons een bestelwagen te leasen, maar heb je nog een eigen bedrijfsauto? Geen enkel probleem. Onze adviseurs doen je, nadat je uitleg hebt gegeven over je bestelauto, altijd een voorstel. Als enige leasemaatschappij in Nederland kopen we je huidige bedrijfswagen gewoon in.

Bekijk onze inkoopservice

Snelle acceptatie, laagste prijsgarantie en levering in heel Nederland

Wat zeggen anderen over ons

Onze adviseurs staan je met raad en daad bij, net zo lang totdat je een goed gevoel hebt over je bestelwagen, maar ook over ons.

Wij worden met 4.7/5 sterren gewaardeerd door onze klanten.

Bekijk meer beoordelingen
Vriendelijke contact en een hele snelle service! Erg blij met de short lease oplossing. Bedankt!
Top- Uitje
2 jaar
Vrijdag gebeld voor een bus, maandag op kunnen halen. Top geregeld!
Max van der Leij
2 jaar
Snel, professioneel en makkelijk… zeer aangenaam contact gehad met het bedrijf en hebben me goed geholpen!
Benvenito Wehl
2 jaar
Vriendelijke contact en een hele snelle service! Erg blij met de short lease oplossing. Bedankt!
Top- Uitje
2 jaar
Vrijdag gebeld voor een bus, maandag op kunnen halen. Top geregeld!
Max van der Leij
2 jaar
Snel, professioneel en makkelijk… zeer aangenaam contact gehad met het bedrijf en hebben me goed geholpen!
Benvenito Wehl
2 jaar

Dit zijn wij

Hoe gaaf is het om bij een van de grootste mobiliteitsbedrijven van Nederland te werken? Ik streef naar een zo goed mogelijke klantbeleving. Dit doe ik door u een zorgeloze rijervaring aan te bieden. Ik probeer u zo snel mogelijk van mobiliteit te voorzien! Voor vragen sta ik u graag te woord.

Sjoerd

Ik mag dan wel de jongste in het team zijn, maar aan ervaring en klantvriendelijkheid geen gebrek! Ik sta altijd paraat om de klant naar zijn/haar ideale bedrijfswagen te begeleiden. Heb je een vraag? Ik beantwoord hem graag!

Marc

Het kiezen van het juiste voertuig kan een uitdaging zijn. Met mijn passie voor auto's sta ik klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte mobiliteitsoplossing. Neem gerust contact met mij op voor vragen!

Devon

Al van jongs af aan gefascineerd door auto’s en motoren. Hoe mooi is het om iemand aan de auto waar zo lang voor gespaard is te helpen. Bedrijfsauto’s is een hele mooie speciale tak van de autowereld. Om een ondernemer te helpen aan de voor hem of haar perfecte bedrijfswagen.

Vincent

Zet me neer tussen de bussen en dubbele cabines en ik voel me thuis. Bij Bedrijfswagenleasing zit ik dus helemaal op mijn plek. Ik houd ervan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Het geeft me een kick als alles er perfect bij staat, zowel van de buitenkant als onder de motorkap.

Wesley

Het maken van de juiste keuze qua mobiliteit is zeker niet gemakkelijk. Het adviseren hierin en meedenken wat de beste oplossing is voor een mobiliteitsvraagstuk, is iets waar ik voldoening uit haal.

Henry

Met mijn enthousiasme en passie voorzie ik klanten dagelijks van een passende mobiliteitsoplossing. De combinatie van meedenken met de klant en snel en adequaat handelen, is iets waar ik erg veel energie van krijg. Eerlijk handelen met een glimlach is waar ik voor sta!

Bram

Al van jongs af aan gefascineerd door auto’s en motoren. Mijn hart ben ik hierin verloren. Hoe mooi kan het zijn als je door middel van jouw passie, de passie kan overdragen aan anderen? Ik denk graag met je mee over de beste oplossing.

Cem

Bezoekadres
kantoor

Emopad 29
5663 PA Geldrop

Open Whatsapp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?