Algemeen

Aanbod

 • Wat is het aanbod in bedrijfswagens?

  Bij Bedrijfswagenleasing kun je elk type bedrijfsauto vinden, van een kleine bestelbus tot een dubbele cabine of bakwagen. En alles ertussenin. Wij bieden een ruime keuze in bestelwagens met meer dan 250 bestelauto’s direct op voorraad.

 • Hoe snel is een bestelwagen bij jullie beschikbaar?

  Ons aanbod is direct uit voorraad leverbaar. Het grote voordeel hiervan is dat de besteltijd vele malen korter is. Teken je vandaag voor een bedrijfswagen? Dan kunnen wij hem vaak al de volgende dagen leveren. 

 • Mag ik zelf aanpassingen doen aan mijn bedrijfsauto?

  Zelf aanpassingen doen aan je bestelwagen is mogelijk. De opties hierbij verschillen wel per leasevorm. Je kunt daarom het beste contact opnemen met je leaseadviseur. Zij kunnen je hier verder bij helpen. Je kunt ons bereiken via 0887001899 of via onze whatsapp chat.

Financial lease

 • Hoe werkt financial lease?

  Financial lease begint bij het vinden van de bedrijfsauto die bij jou past. Deze kun je vinden in ons ruime aanbod aan bedrijfswagens.

  Vervolgens kun je vrijblijvend een offerte aanvraag versturen. Wij gaan na de aanvraag direct aan de slag voor je en zorgen binnen een uur voor een reactie. Wil je graag alvast een inschatting maken voor je maandbedrag? Gebruik dan onze rekentool om een inschatting te maken. Is je financial lease goedgekeurd en de bedrijfsauto naar wens? Dan ontvang je een koopovereenkomst voor het gekozen voertuig in de mail. Zodra de overeenkomst getekend en teruggestuurd is, ontvang je van ons een leaseovereenkomst. Na het ondertekenen van de leaseovereenkomst volgt de laatste stap: je bestelwagen ophalen of natuurlijk laten afleveren!

 • Waarom financial lease?

  Financial lease heeft vele voordelen voor jou als ondernemer. Het belangrijkste voordeel van financial lease is dat je, in tegenstelling tot andere vormen van leasen, direct de economische eigenaar bent van het voertuig. Financial lease is de enige leasevorm waarbij je deze mogelijkheid hebt.

  Lees hieronder alle voordelen van financial lease op een rijtje.

   

  De voordelen

  • Direct eigenaar van het voertuig
  • Profiteert van belastingvoordelen
  • Niet in één keer een groot bedrag betalen / gespreide betaling
  • Maandbedrag aan te passen naar je financiële situatie
  • Behoud van vermogen voor de onderneming
  • Je bouwt een spaarpotje op
 • Welke informatie moet ik verstrekken voor een aanvraag?

  Voor een aanvraag dienen wij de volgende gegevens te ontvangen:

  • Persoonsgegevens
  • KVK-nummer
  • Kopie ID
 • Ben ik eigenaar van de bestelauto met financial lease?

  Met financial lease ben je direct economisch eigenaar van je bestelauto. Dit betekent dat de auto bedrijfseigendom is en staat op de balans van je onderneming. Zolang je financial leasecontract loopt, is de leasemaatschappij wel nog juridisch eigenaar. Is de bedrijfsauto afbetaald? Dan ben je volledig eigenaar van de auto. Zowel economisch als juridisch.

Operational lease

 • Wat is operational lease?

  Een andere gangbare optie om een bedrijfsauto te rijden, is operational lease. Met deze leasevorm huur je de bedrijfswagen voor een van tevoren afgesproken periode en lever je deze na afloop van het leasecontract weer in. De leasemaatschappij regelt randzaken, zoals wegenbelasting, verzekeringen, onderhoud en reparaties. Je loopt hierdoor zelf weinig risico. Het enige wat je hoeft te doen is met de bestelwagen rijden en het maandbedrag betalen. Een mogelijk nadeel van operational lease is dat je de bedrijfsbus niet op kunt nemen in je bedrijfsbalans. De belastingvoordelen die je hebt bij kopen of financial lease vallen hiermee weg. Daar staat tegenover dat je niet zelf hoeft te investeren in een bedrijfsauto en tijdens de leaseperiode geen onverwachte kosten krijgt. Hierdoor is operational lease financieel gezien de meest zekere en voorspelbare optie.

 • Kan ik als starter gebruikmaken van operational lease?

  Wij vinden het belangrijk dat je kunt ondernemen met de mobiliteit die past bij je bedrijf. Daarom denken we veel meer met je mee dan een gemiddelde financieringsmaatschappij. We vertrouwen erop dat je zelf in staat bent om je financiële situatie in te schatten, en dus te bepalen of je kunt leasen. Hierdoor kunnen we je bijna altijd (direct) op weg helpen met een financial of operational leasecontract.

 • Hoe verloopt het proces bij operational lease?

  Heb je een akkoord gekregen op je offerte aanvraag? 

  1. Dan ontvangen wij graag een aantal gegevens van je, zoals een kopie van je rijbewijs en een kopie van je bankpas. 
  2. Vervolgens gaan wij de factuur van de borg en de 1ste maandtermijn voor je opmaken. Je dient deze factuur voor de gestelde datum te betalen.
  3. Zodra de betaling zichtbaar is op onze rekening, zetten we de aanvraag door naar de planning. Wij nemen telefonisch contact met je op zodra we een definitieve leverdatum hebben gekregen. We streven ernaar om je auto binnen 48 uur te leveren.
 • Hoe doe ik een aanvraag voor operational lease?

  Heb je interesse in een van onze bedrijfswagens? 

   1. Bepaal op de pagina van de gewenste auto zelf of je kiest voor operational of financial lease
   2. Bepaal vervolgens de looptijd, kilometrage en de eventuele opties
   3. Wil je graag een voorstel ontvangen? Vul dan je gegevens in en verzend de aanvraag.

  Je ontvangt binnen 15 minuten een reactie van ons en we bespreken vanuit daar de mogelijkheden.

 • Welke informatie moet ik verstrekken voor een aanvraag?

  Om de aanvraag te kunnen versturen, dien je jouw persoonsgegevens in te vullen. Hieronder vallen in ieder geval je naam, e-mailadres en telefoonnummer. 

 • De looptijd van mijn contract is verstreken. Kan ik toch blijven rijden?

  We stemmen samen met jou een minimale looptijd af. Wil je graag langer blijven rijden? Dat kan!

  Mocht je de auto willen overkopen na de looptijd van je leasecontract, dan kan dat ook. Bij interesse in het overnemen van de auto kun je het beste even contact met ons opnemen. 

  Contact

 • Kan ik mijn leaseauto overnemen?

  Mocht je de bedrijfswagen willen overnemen, dan kan dat. Je kunt nadat je leasetermijn is afgelopen kiezen voor het overnemen van de auto. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

  Contact

Levering auto

 • Kan mijn auto op locatie geleverd worden?

  Natuurlijk, wij brengen de bedrijfsauto naar je toe – waar in Nederland je ook woont! Zodra je het contract hebt getekend, maken we je bedrijfswagen klaar voor transport. Hierna plannen we direct een afspraak voor de levering met je in. Op werkdagen bezorgen we de bestelwagen op het afgesproken tijdstip bij je thuis. Natuurlijk krijg je meteen een uitgebreide uitleg over alle functies. Ruil je je oude bedrijfsauto bij ons in? Dan inspecteren wij die en maken we het vrijwaringsbewijs klaar.

 • Wat is de levertijd?

  Vanaf het moment van aanschaf streven wij ernaar om de auto binnen 1 tot 3 werkdagen te leveren. Uitzonderingen daargelaten.

Inruilen

 • Kan ik mijn auto inruilen?

  Ja zeker, je kunt je huidige auto bij ons inruilen. Met onze inruilservice maken wij het mogelijk om je oude voertuig in te ruilen op het nieuwe voertuig. Bij de verkoop van je oude voertuig wordt het afgesproken bedrag verrekend op de prijs van je nieuwe voertuig. Je kunt direct een inschatting laten maken van de inruilwaarde door het inruilformulier online in te vullen.

 • Hoe werkt een auto inruilen bij Bedrijfswagenleasing?

  We begrijpen dat het gemakkelijk is om je eigen bedrijfswagen in te kunnen ruilen op je nieuwe voertuig. Dit maken wij daarom ook mogelijk met onze inruilservice. Bij de verkoop van je oude voertuig wordt het afgesproken bedrag verrekend op de prijs van je nieuwe bestelauto of wordt het bedrag uitbetaald indien gewenst.

  Je kunt direct een inschatting laten maken van de inruilwaarde door het invullen van onderstaand formulier. 

  Vraag nu gratis en vrijblijvend een inruilvoorstel aan.

  Inruilen

Open Whatsapp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?