Voor wie?

Bedrijfswagenleasing is dé zakelijke leasepartner voor zzp’ers, mkb’ers en starters. Als jouw bedrijf te maken heeft met verschillende opdrachten, waarbij telkens één of meerdere bedrijfswagens nodig zijn, is leasen al gauw de beste keuze. We bieden namelijk ook flexibele contracten aan, die zijn aan te passen op basis van je huidige situatie. Daarnaast vinden we het bij Bedrijfswagenleasing belangrijk om te focussen op de mensen achter ieder bedrijf en niet op de jaarcijfers. We hebben dan ook geen jaarcijfers nodig indien je bij ons een leasecontract wilt afsluiten. Wij ondersteunen je graag bij het beheer van de verschillende bestelwagens binnen jouw onderneming.

Wat voor bedrijfswagen kies jij?

Ontdek het ruime aanbod van Bedrijfswagenleasing

De voordelen

De voordelen van leasen bij Bedrijfswagenleasing

Laagste prijsgarantie

Gegarandeerd de laagste prijs dankzij ons uitstekende inkoopbeleid

Soepele accceptatie

Geen uitgebreide kredietcheck

Snelle levering

Snelle levering dankzij onze ruime voorraad aan bedrijfsauto's

Flexibel leasecontract

Flexibel aan te passen op basis van je huidige situatie

Laagste prijsgarantie

Gegarandeerd de laagste prijs dankzij ons uitstekende inkoopbeleid

Soepele accceptatie

Geen uitgebreide kredietcheck

Snelle levering

Snelle levering dankzij onze ruime voorraad aan bedrijfsauto's

Flexibel leasecontract

Flexibel aan te passen op basis van je huidige situatie

Leasen voor starters

Een bestelauto leasen is voor starters niet altijd even gemakkelijk. Je moet veel praktische zaken regelen en je wilt je graag aan het budget houden. Leasen is dan natuurlijk dé oplossing: in één vast maandbedrag zijn alle kosten voor de leaseauto verwerkt. Bij Bedrijfswagenleasing vinden we dat het voor zowel kleine als grote bedrijven eenvoudig moet zijn om een bedrijfsauto te leasen. Daarom doen wij niet aan ingewikkelde kredietchecks. Elk bedrijf en elke starter, zzp’er of mkb’er is bij ons van harte welkom.

Leasen voor mkb’ers

Een mkb kiest er vaak voor om het wagenpark niet in eigen beheer te houden. Dan is een betrouwbare partner op het gebied van mobiliteit gewenst. Een contactpersoon bij Bedrijfswagenleasing is dan het enige wat je nodig hebt; ontzorgen zit in ons DNA en leasen biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. Het maakt ons niet uit of je één auto nodig hebt of een compleet wagenpark wilt onderbrengen, je kunt altijd op Bedrijfswagenleasing vertrouwen. Onze voorraad is meestal ruim genoeg om aan jouw wensen te voldoen, maar mocht je toch speciale wensen hebben, dan luisteren we uiteraard graag mee. 

Leasen voor zzp’ers

Bij Bedrijfswagenleasing helpen we veel zzp’ers aan een bestelwagen. Voor deze groep zelfstandigen is een lease zeer gunstig en vaak de beste optie. Dit komt met name door de flexibiliteit die een zzp’er zoekt; flexibel werk vraagt om een flexibel leasecontract. Je kunt jouw leasecontract simpel aanpassen aan veranderende omstandigheden. Nieuw project en een grotere bestelwagen nodig? Dat is makkelijk op te lossen, je kunt jouw contract namelijk eenvoudig aanpassen. 

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Bekijk het aanbod alvast op de website of neem contact op met een van onze adviseurs. We denken graag met je mee voor de beste oplossing.

Contact

Open Whatsapp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?