Wat is leasen?

Leasen is een financieringsvorm die vergeleken kan worden met huren. Wij kopen de auto en jij betaalt een vast bedrag per maand om het voertuig te kunnen gebruiken. Er bestaan diverse leasevormen, zowel particulier als zakelijk. Het is dan ook afhankelijk van de leasevorm die je kiest of het bedrijf eigenaar blijft van de bedrijfswagen of dat jij de eigenaar wordt. Ieder bedrijf en iedere ondernemer is verschillend en heeft andere wensen en behoeftes. Bij Bedrijfswagenleasing helpen we je snel de weg op met een bedrijfsauto en een leasevorm die bij jou passen.

Wat voor bedrijfswagen kies jij?

Ontdek het ruime aanbod van Bedrijfswagenleasing.

De voordelen

De voordelen van leasen bij Bedrijfswagenleasing

Ruime voorraad

250 bestelwagens direct uit voorraad leverbaar

Soepele acceptatie

Soepel acceptatiebeleid: ook starters en zzp’ers

Gratis thuisbezorgd

Gratis thuisbezorgd in heel Nederland

Eigen acceptatiebeleid

Wij kijken naar mensen, niet naar cijfers!

Keuze uit verschillende leasevormen

Keuze uit operational lease & financial lease

Ruime voorraad

250 bestelwagens direct uit voorraad leverbaar

Soepele acceptatie

Soepel acceptatiebeleid: ook starters en zzp’ers

Gratis thuisbezorgd

Gratis thuisbezorgd in heel Nederland

Eigen acceptatiebeleid

Wij kijken naar mensen, niet naar cijfers!

Keuze uit verschillende leasevormen

Keuze uit operational lease & financial lease

Verschillende leasevormen

 

Financial lease

Bij financial lease schaf je een bedrijfsauto aan zonder deze in één keer te hoeven betalen. Je koopt als het ware een bestelauto op afbetaling, waarbij je als koper wél direct de economische eigenaar bent van het voertuig. Je leent het benodigde geld voor de aanschaf van de bedrijfswagen bij de leasemaatschappij en betaalt dit vervolgens per maand af. Aan het einde van de leasetermijn ben je dus volledig eigenaar van de bestelwagen.

Financial lease is ook mogelijk voor starters en zzp’ers. Hier hebben we namelijk geen jaarcijfers voor nodig; we vinden de mensen achter ieder bedrijf belangrijker dan de cijfertjes. 

Operational lease

Operational lease  is een soort all inclusive leasevorm, voor een periode van 1 tot 60 maanden. Hierbij betaal je een vast bedrag per maand, waarbij alle kosten zijn inbegrepen behalve de brandstofkosten en eventuele bekeuringen. De bedrijfsauto blijft bij deze leasevorm eigendom van de leasemaatschappij, waardoor deze ook niet op jouw balans komt te staan. De leasemaatschappij draagt bij deze vorm van leasen meer risico dan bij financial lease, waardoor het maandelijkse bedrag hoger is. Je krijgt er echter wel meer gemak voor terug. Aan het einde van het leasecontract lever je het voertuig weer terug bij ons in. 

Shortlease

Shortlease  is een flexibele leasevorm, mogelijk voor een periode van 1 tot 24 maanden. Ook hier betaal je een vast bedrag per maand, waarbij alle kosten zijn inbegrepen behalve de brandstofkosten en eventuele bekeuringen. Bij shortlease kun je na de eerste maand eenvoudig je contract opzeggen of overstappen op een ander gewenst model. Aan het einde van de leasetermijn lever je de bestelauto weer terug bij ons in.

 

Hoe werkt het?

Allereerst moet je nagaan welke leasevorm het beste past bij jouw situatie, wensen en behoeftes. Als dit helder is, kun je op zoek gaan naar de bedrijfswagen die het beste aansluit bij jouw bedrijf. Zodra je een aanvraag hebt ingediend, zal een van onze adviseurs contact met je opnemen om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken. Naar aanleiding van het gesprek zal een offerte opgesteld worden die je vervolgens in de mail ontvangt. Wanneer je het contract hebt ondertekend, gaan wij aan de slag met het gereedmaken van het voertuig en de levering van de bestelwagen.

Ben je geïnteresseerd in het leasen van een bedrijfsauto? Bekijk het aanbod op de website en vraag direct een offerte aan of neem contact op met een van onze adviseurs. We helpen je graag verder.

Contact

Open Whatsapp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?