Financiële lease Ford Transit Connect

Wij helpen je graag
+5
X
Bram

Met mijn enthousiasme en passie voorzie ik klanten dagelijks van een passende mobiliteitsoplossing. De combinatie van meedenken met de klant en snel en adequaat handelen, is iets waar ik erg veel energie van krijg. Eerlijk handelen met een glimlach is waar ik voor sta!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X
Sjoerd

Hoe gaaf is het om bij een van de grootste mobiliteitsbedrijven van Nederland te werken? Ik streef naar een zo goed mogelijke klantbeleving. Dit doe ik door u een zorgeloze rijervaring aan te bieden. Ik probeer u zo snel mogelijk van mobiliteit te voorzien! Voor vragen sta ik u graag te woord.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X
Henry

Het maken van de juiste keuze qua mobiliteit is zeker niet gemakkelijk. Het adviseren hierin en meedenken wat de beste oplossing is voor een mobiliteitsvraagstuk, is iets waar ik voldoening uit haal.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Filters
Meer filters
Carrosserie
Transmissie
Prijs
Bouwjaar
Kilometerstand
Voertuiglocatie
Zoeken

Ford Transit Connect

100pk L2 Ambiente Airco Camera Trekhaak Bluetooth

Geldrop
€ 221 p.m
€ 14.490 Excl.

Ford Transit Connect

100pk L2 Trend Airco Navi Trekhaak Camera Cruise

Geldrop
€ 303 p.m
€ 19.890 Excl.

Ford Transit Connect

100pk L2 Trend Airco Navi Trekhaak Cruise

Geldrop
€ 303 p.m
€ 19.890 Excl.

Ford Transit Connect

1.5 EcoBlue L2 Trend

Geldrop
€ 303 p.m
€ 19.890 Excl.

Ford Transit Connect

1.5 EcoBlue L2 Trend

Asten
€ 303 p.m
€ 19.890 Excl.

Ford Transit Connect

100pk L2 Trend Airco Navi Trekhaak Cruise Camera

Asten
€ 313 p.m
€ 20.490 Excl.

Ford Transit Connect

100pk L2 Trend Airco Navi Trekhaak Cruise

Asten
€ 319 p.m
€ 20.890 Excl.

Ford Transit Connect

100 pk L2 Trend Navi Airco Trekhaak Cruise

Asten
€ 319 p.m
€ 20.890 Excl.

Ford Transit Connect

100pk L2 Trend Airco Cruise Navi PDC Trekhaak

Asten
€ 319 p.m
€ 20.890 Excl.

Ford Transit Connect

1.5 EcoBlue L2 Trend

Asten
€ 328 p.m
€ 21.490 Excl.

Ford Transit Connect

100pk L2 Trend Navi Airco Trekhaak Cruise PDC

Geldrop
€ 331 p.m
€ 21.690 Excl.

Ford Transit Connect

100pk Automaat L2 Imperiaal Navi Camera Cruise

Asten
€ 334 p.m
€ 21.890 Excl.

Ford Transit Connect financial lease voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar een zakelijke auto? Overweeg dan financial lease voor Ford Transit Connect, een financieringsvorm die fungeert als een lening voor de aankoop van jouw voertuig, met de Ford Transit Connect als onderpand. Deze leasevorm, waarbij je uiteindelijk eigenaar wordt van de auto, is perfect voor het investeren in een bedrijfsauto zonder je liquiditeit aan te tasten. Naast financial lease, bieden we bij Bedrijfswagenleasing ook operational lease aan. Hierbij ‘huur’ je de bedrijfswagen voor een korte periode en kun je deze opzeggen wanneer het jou uitkomt.  

Wat houdt Ford Transit Connect financial lease in?

Bij Ford Transit Connect financial lease koop je de auto op afbetaling. Je betaalt maandelijks een vast bedrag, bestaande uit aflossing en rente, en aan het einde van de leaseperiode is de bedrijfswagen volledig jouw eigendom. Als economisch eigenaar staat de auto op jouw bedrijfsbalans, wat diverse fiscale voordelen met zich meebrengt, zoals investeringsaftrek en de mogelijkheid voor BTW-aftrek. Vergeet niet dat je bij financial lease zelf verantwoordelijk bent voor het onderhoud, de verzekering en de belastingen.  

De voordelen van Ford Transit Connect financial lease

Een belangrijk voordeel van financial lease is dat je direct economisch eigenaar bent van de bedrijfswagen. Dit biedt fiscale voordelen zoals afschrijving, renteaftrek en btw-teruggave. Met Ford Transit Connect financial lease vermijd je een grote eenmalige investering, waardoor je kapitaal vrijhoudt voor andere bedrijfsinvesteringen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je bedrijfsauto naar eigen wens aan te passen.  

De juiste Ford Transit Connect kiezen voor financial lease

 

Stel je budget vast:

Bereken wat je maandelijks kunt besteden aan een leaseauto. Denk hierbij aan leasekosten en extra kosten zoals onderhoud, verzekering, brandstof en wegenbelasting. Een realistisch budget helpt je om het juiste model van Ford te kiezen.  

Beoordeel je zakelijke behoeften:

Past de Ford Transit Connect bij jouw bedrijf of past een ander model van Ford beter? Heb je een auto nodig voor representatieve doeleinden of juist een praktisch model voor het vervoeren van materialen? De manier waarop je de auto gaat gebruiken heeft grote invloed op de keuze van het type bedrijfswagen.  

Duurzaamheid en toekomstbestendigheid:

Denk na over de duurzaamheid en toekomstbestendigheid van de bedrijfsauto. In een tijd waarin milieu en elektrisch rijden steeds belangrijker worden, kan een hybride of elektrisch model een slimme keuze zijn.  

Restwaarde van de auto:

Het kan ook interessant zijn om na te denken over de restwaarde van de auto aan het einde van de financial leaseperiode. Sommige auto's behouden hun waarde beter dan andere, wat van invloed kan zijn op jouw beslissing, vooral als je van plan bent om de auto na de leaseperiode over te nemen.   Deze overwegingen helpen je bij het maken van een weloverwogen keuze die aansluit bij jouw zakelijke behoeften en financiële planning.  

Ford Transit Connect financial lease voor startende ondernemers

Voor startende ondernemers kan de aanschaf van een bedrijfsauto een uitdaging zijn. Financial lease kan een uitkomst bieden bij de aanschaf van een bedrijfsauto als startende onderneming. Ford Transit Connect financial lease is een 'off-balance' financiering, wat betekent dat het geen invloed heeft op je kredietruimte bij de bank. Je behoudt financiële ruimte voor andere investeringen, terwijl rente en afschrijving fiscaal aftrekbaar zijn. Bij Bedrijfswagenleasing kijken we niet alleen naar financiële gegevens, maar ook naar jouw ondernemingsplan en toekomstvisie. Dien direct een aanvraag in.  

Conclusie

Financial lease is een uitstekende keuze voor ondernemers die een betrouwbare en kosteneffectieve manier zoeken om een auto aan te schaffen. Door de juiste auto te kiezen die past bij jouw zakelijke behoeften en budget, kun je optimaal profiteren van de voordelen die financial lease te bieden heeft.
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?