Financiële lease Ford Transit

Wij helpen je graag
+5
X
Devon

Het kiezen van het juiste voertuig kan een uitdaging zijn. Met mijn passie voor auto's sta ik klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte mobiliteitsoplossing. Neem gerust contact met mij op voor vragen!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X
Bram

Met mijn enthousiasme en passie voorzie ik klanten dagelijks van een passende mobiliteitsoplossing. De combinatie van meedenken met de klant en snel en adequaat handelen, is iets waar ik erg veel energie van krijg. Eerlijk handelen met een glimlach is waar ik voor sta!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X
Marc

Ik mag dan wel de jongste in het team zijn, maar aan ervaring en klantvriendelijkheid geen gebrek! Ik sta altijd paraat om de klant naar zijn/haar ideale bedrijfswagen te begeleiden. Heb je een vraag? Ik beantwoord hem graag!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Filters
Meer filters
Transmissie
Prijs
Carrosserie
Bouwjaar
Kilometerstand
Voertuiglocatie
Zoeken

Ford Transit

290 2.0 TDCI L2H2 Trend

Asten
€ 267 p.m
€ 17.490 Excl.

Ford Transit

170pk 2.0 L3H3 Trend Airco Trekhaak Cruise

Geldrop
€ 273 p.m
€ 17.890 Excl.

Ford Transit

130pk 2.0 TDCI L2H2 Trend Automaat Airco Trekhaak

Asten
€ 353 p.m
€ 23.140 Excl.

Ford Transit

130pk Automaat L3H2 Airco Cruise Trekhaak

Asten
€ 368 p.m
€ 24.140 Excl.

Ford Transit

105pk L2H2 Navi Camera V+A Trekhaak Airco Cruise

Asten
€ 380 p.m
€ 24.940 Excl.

Ford Transit

130pk 2.0 L2H2 Trend Automaat Airco Navi Trekhaak

Geldrop
€ 396 p.m
€ 25.940 Excl.

Ford Transit

310 105PK L3H2 Trend

Asten
€ 396 p.m
€ 25.940 Excl.

Ford Transit

130pk Automaat L2H2 Navi Camera Cruise ACC Airco

Geldrop
€ 411 p.m
€ 26.940 Excl.

Ford Transit

130pk L2H2

Asten
€ 411 p.m
€ 26.940 Excl.

Ford Transit

105pk 2.0 L2H2 Trend Airco Trekhaak Navi Cruise

Geldrop
€ 445 p.m
€ 29.140 Excl.

Ford Transit

2.0 TDCI 130 pk Automaat L2H2 Trend Navi Camera

Geldrop
€ 454 p.m
€ 29.740 Excl.

Ford Transit

105pk 2.0 L2H2 Trend Airco Camera Cruise Trekhaak

Asten
€ 460 p.m
€ 30.140 Excl.

Ford Transit financial lease voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar een zakelijke auto? Overweeg dan financial lease voor Ford Transit, een financieringsvorm die fungeert als een lening voor de aankoop van jouw voertuig, met de Ford Transit als onderpand. Deze leasevorm, waarbij je uiteindelijk eigenaar wordt van de auto, is perfect voor het investeren in een bedrijfsauto zonder je liquiditeit aan te tasten. Naast financial lease, bieden we bij Bedrijfswagenleasing ook operational lease aan. Hierbij ‘huur’ je de bedrijfswagen voor een korte periode en kun je deze opzeggen wanneer het jou uitkomt.  

Wat houdt Ford Transit financial lease in?

Bij Ford Transit financial lease koop je de auto op afbetaling. Je betaalt maandelijks een vast bedrag, bestaande uit aflossing en rente, en aan het einde van de leaseperiode is de bedrijfswagen volledig jouw eigendom. Als economisch eigenaar staat de auto op jouw bedrijfsbalans, wat diverse fiscale voordelen met zich meebrengt, zoals investeringsaftrek en de mogelijkheid voor BTW-aftrek. Vergeet niet dat je bij financial lease zelf verantwoordelijk bent voor het onderhoud, de verzekering en de belastingen.  

De voordelen van Ford Transit financial lease

Een belangrijk voordeel van financial lease is dat je direct economisch eigenaar bent van de bedrijfswagen. Dit biedt fiscale voordelen zoals afschrijving, renteaftrek en btw-teruggave. Met Ford Transit financial lease vermijd je een grote eenmalige investering, waardoor je kapitaal vrijhoudt voor andere bedrijfsinvesteringen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je bedrijfsauto naar eigen wens aan te passen.  

De juiste Ford Transit kiezen voor financial lease

 

Stel je budget vast:

Bereken wat je maandelijks kunt besteden aan een leaseauto. Denk hierbij aan leasekosten en extra kosten zoals onderhoud, verzekering, brandstof en wegenbelasting. Een realistisch budget helpt je om het juiste model van Ford te kiezen.  

Beoordeel je zakelijke behoeften:

Past de Ford Transit bij jouw bedrijf of past een ander model van Ford beter? Heb je een auto nodig voor representatieve doeleinden of juist een praktisch model voor het vervoeren van materialen? De manier waarop je de auto gaat gebruiken heeft grote invloed op de keuze van het type bedrijfswagen.   

Duurzaamheid en toekomstbestendigheid: 

Denk na over de duurzaamheid en toekomstbestendigheid van de bedrijfsauto. In een tijd waarin milieu en elektrisch rijden steeds belangrijker worden, kan een hybride of elektrisch model een slimme keuze zijn.  

Restwaarde van de auto: 

Het kan ook interessant zijn om na te denken over de restwaarde van de auto aan het einde van de financial leaseperiode. Sommige auto's behouden hun waarde beter dan andere, wat van invloed kan zijn op jouw beslissing, vooral als je van plan bent om de auto na de leaseperiode over te nemen.    Deze overwegingen helpen je bij het maken van een weloverwogen keuze die aansluit bij jouw zakelijke behoeften en financiële planning.  

Ford Transit financial lease voor startende ondernemers

Voor startende ondernemers kan de aanschaf van een bedrijfsauto een uitdaging zijn. Financial lease kan een uitkomst bieden bij de aanschaf van een bedrijfsauto als startende onderneming. Ford Transit financial lease is een 'off-balance' financiering, wat betekent dat het geen invloed heeft op je kredietruimte bij de bank.  Je behoudt financiële ruimte voor andere investeringen, terwijl rente en afschrijving fiscaal aftrekbaar zijn. Bij Bedrijfswagenleasing kijken we niet alleen naar financiële gegevens, maar ook naar jouw ondernemingsplan en toekomstvisie. Dien direct een aanvraag in.  

Conclusie

Financial lease is een uitstekende keuze voor ondernemers die een betrouwbare en kosteneffectieve manier zoeken om een auto aan te schaffen. Door de juiste auto te kiezen die past bij jouw zakelijke behoeften en budget, kun je optimaal profiteren van de voordelen die financial lease te bieden heeft.
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?