Gratis thuisbezorgd

Bij Bedrijfswagenleasing doen we er alles aan om het je zo makkelijk mogelijk te maken, want jouw tijd is waardevol. Om deze reden is het bij ons mogelijk om je bedrijfswagen gratis thuis te laten bezorgen, indien je kiest voor financial lease. Wij doen dit door heel Nederland, zodat jij tijd kan besparen en je bezig kan houden met de belangrijke zaken. 

Hoe werkt het?

We bezorgen bedrijfswagens gratis aan huis op alle locaties in Nederland als je kiest voor financial lease. Direct wanneer het contract getekend is, starten we met het klaarmaken van de bedrijfswagen. Zodra het voertuig gereed is voor aflevering ontvang je van ons een bericht, waarna een van onze adviseurs contact met je op zal nemen om een afleverafspraak te maken. We spreken een datum, tijd en locatie af die voor jou uitkomt en zodra de afspraak is ingepland ontvang je van ons een bevestigingsmail. We zullen de bedrijfswagen op werkdagen op het afgesproken tijdstip bij jou thuis bezorgen. Hier ontvang je uitgebreide uitleg over de functies en de auto en kun je al je vragen stellen. Indien je gebruikmaakt van onze inruilservice, inspecteren we de inruilauto en maken we het vrijwaringsbewijs klaar.

Schaf je de auto volledig online aan, zonder deze vooraf op locatie te komen bekijken? Dan ontvang je van ons een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Zo kun je met een gerust hart de bedrijfswagen online kopen en kun je deze in je eigen, vertrouwde omgeving uitproberen. Bevalt het voertuig uiteindelijk toch niet? Dan komen we de auto gewoon weer bij je ophalen en krijg je van ons het volledige aankoopbedrag terug.

Wat voor bedrijfswagen kies jij?

Ontdek het ruime aanbod van Bedrijfswagenleasing.

De voordelen

Onze onderneming heeft een acceptatiebeleid dat in 95% van de gevallen leidt tot een leaseovereenkomst, of je nu starter, zzp’er of mkb’er bent.

250 nieuwe bedrijfswagens

250 nieuwe bedrijfswagens direct uit voorraad leverbaar

Gratis thuisbezorgd

Gratis thuisbezorgd in heel Nederland

Eigen acceptatiebeleid

Wij kijken naar mensen, niet naar cijfers!

Soepele acceptatie

Soepel acceptatiebeleid: ook starters en zzp’ers

Kies zelf uit een leasevorm

Keuze uit operational lease & financial lease

250 nieuwe bedrijfswagens

250 nieuwe bedrijfswagens direct uit voorraad leverbaar

Gratis thuisbezorgd

Gratis thuisbezorgd in heel Nederland

Eigen acceptatiebeleid

Wij kijken naar mensen, niet naar cijfers!

Soepele acceptatie

Soepel acceptatiebeleid: ook starters en zzp’ers

Kies zelf uit een leasevorm

Keuze uit operational lease & financial lease
  • Wat is de levertijd?

    We streven ernaar om de bedrijfswagen altijd binnen 1 tot 3 werkdagen bij je thuis te bezorgen. Er kunnen echter uitzonderingen voorkomen.

  • Hoe werkt het?

    We bezorgen bedrijfswagens gratis aan huis op alle locaties in Nederland, indien je kiest voor financial lease. Direct wanneer het contract getekend is, starten we met het klaarmaken van de bedrijfswagen. Zodra het voertuig gereed is voor aflevering ontvang je van ons een bericht, waarna een van onze adviseurs contact met je op zal nemen om een afleverafspraak te maken. We spreken een datum, tijd en locatie af die voor jou uitkomt en zodra de afspraak is ingepland ontvang je van ons een bevestigingsmail. We zullen de bedrijfswagen op werkdagen op het afgesproken tijdstip bij jou thuis bezorgen. Hier ontvang je uitgebreide uitleg over de functies en de auto en kun je al je vragen stellen. Indien je gebruikmaakt van onze inruilservice, inspecteren we de inruilauto en maken we het vrijwaringsbewijs klaar.

This site is registered on wpml.org as a development site.