Financiële lease Peugeot

Wij helpen je graag
+5
X
Wesley

Zet me neer tussen de bussen en dubbele cabines en ik voel me thuis. Bij Bedrijfswagenleasing zit ik dus helemaal op mijn plek. Ik houd ervan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Het geeft me een kick als alles er perfect bij staat, zowel van de buitenkant als onder de motorkap.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X
Henry

Het maken van de juiste keuze qua mobiliteit is zeker niet gemakkelijk. Het adviseren hierin en meedenken wat de beste oplossing is voor een mobiliteitsvraagstuk, is iets waar ik voldoening uit haal.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X
Bram

Met mijn enthousiasme en passie voorzie ik klanten dagelijks van een passende mobiliteitsoplossing. De combinatie van meedenken met de klant en snel en adequaat handelen, is iets waar ik erg veel energie van krijg. Eerlijk handelen met een glimlach is waar ik voor sta!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Filters
Meer filters
Transmissie
Prijs
Carrosserie
Bouwjaar
Kilometerstand
Voertuiglocatie
Zoeken

Peugeot e-Expert

Long Premium 75 kWh 3-zits Automaat Airco Navi

Asten
€ 469 p.m
€ 30.740 Excl.

Peugeot Expert

2.0 BlueHDi 145PK L3

Asten
€ 471 p.m
€ 30.890 Excl.

Peugeot Expert

180pk Long Premium 3-zits Automaat Airco Cruise

Asten
€ 484 p.m
€ 31.740 Excl.

Peugeot Expert

180PK Long Premium Automaat Dubbele Cabine

Asten
€ 521 p.m
€ 34.140 Excl.

Peugeot Expert

180PK Automaat Long Premium Dubbele Cabine Airco

Geldrop
€ 536 p.m
€ 35.140 Excl.

Peugeot financial lease voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar een zakelijke auto? Financial lease voor Peugeot is in feite een lening voor de aankoop van een voertuig, waarbij de Peugeot zelf als onderpand dient. Dit type lease verschilt van operational lease doordat je aan het einde van de leaseperiode eigenaar wordt van de auto. Peugeot financial lease is ideaal als je wilt investeren in een bedrijfsauto zonder je liquiditeit aan te tasten.

Wat is Peugeot financial lease?

Peugeot financial lease is een vorm van leasen waarbij je een auto koopt op afbetaling. Gedurende de leaseperiode betaal je maandelijks een vast bedrag dat bestaat uit aflossing en rente. Het voertuig wordt jouw eigendom zodra de laatste betaling is voldaan. Tijdens de leaseperiode ben je economisch eigenaar, wat betekent dat de auto op jouw balans staat. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, de verzekering en de belastingen. Dit brengt diverse fiscale voordelen met zich mee, zoals investeringsaftrek en mogelijkheden voor BTW-aftrek.

Voordelen van Peugeot financial lease

Een groot voordeel van financial lease is dat je meteen economisch eigenaar bent. Dit heeft fiscale voordelen, zoals afschrijving, renteaftrek en btw-teruggave op de aanschafprijs. Daarnaast biedt het de vrijheid om de auto naar eigen wens aan te passen. Bij Peugeot financial lease heb je geen grote investering die je in één keer betaalt. Daarmee behoud je kapitaal voor andere belangrijke investeringen.

Hoe kies je de juiste Peugeot voor financial lease?

Bepaal je budget:

Bereken wat je maandelijks kunt uitgeven aan een leaseauto. Houd hierbij niet alleen rekening met de leasekosten, maar ook met bijkomende kosten zoals onderhoud, verzekering, brandstof en wegenbelasting. Op basis van een realistisch budget, kun je bepalen welke auto je kunt leasen.

Beoordeel je zakelijke behoeften:

Welk type auto past bij jouw bedrijf? Heb je bijvoorbeeld een representatieve auto nodig voor klantbezoeken, of juist een praktische auto voor het vervoeren van materialen? Ook de grootte van de auto en het aantal kilometers dat je verwacht te rijden zijn belangrijke overwegingen.

Duurzaamheid en toekomstbestendigheid:

Denk ook na over de duurzaamheid en toekomstbestendigheid van de auto. Met de toenemende focus op milieu en de overgang naar elektrisch rijden kan het kiezen van een hybride of elektrische auto een slimme, lange termijn keuze zijn.

Restwaarde auto:

Het kan ook interessant zijn om na te denken over de restwaarde van de auto aan het einde van de leaseperiode. Sommige auto's behouden hun waarde beter dan andere, wat van invloed kan zijn op jouw beslissing, vooral als je van plan bent om de auto na de leaseperiode over te nemen. Door al deze aspecten zorgvuldig te overwegen, kun je een weloverwogen keuze maken voor een auto die niet alleen voldoet aan jouw huidige zakelijke behoeften, maar ook past binnen jouw financiële planning en toekomstvisie.

Peugeot financial lease voor startende ondernemers

Als startende ondernemer sta je voor veel uitdagingen en het aanschaffen van een bedrijfsauto kan een van deze uitdagingen zijn. Peugeot financial lease kan hierbij een uitkomst bieden. Financial lease is een vorm van een 'off-balance' financiering. Dit betekent dat de lease niet van invloed is op jouw kredietruimte bij de bank. Hierdoor behoud je financiële ruimte voor andere investeringen. Bovendien zijn de rente en afschrijving fiscaal aftrekbaar, wat Peugeot financial lease een aantrekkelijke optie maakt. Wil je een aanvraag indienen? Bij Bedrijfswagenleasing vragen we niet naar jaarcijfers, maar kijken naar de persoon achter het bedrijf. Wij kijken niet alleen naar jouw financiële situatie, maar ook naar jouw ondernemingsplan en toekomstperspectieven.

Conclusie

Financial lease is een uitstekende keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare en kosteneffectieve manier om een auto aan te schaffen. Door de juiste auto te kiezen die past bij jouw zakelijke behoeften en budget, kun je optimaal profiteren van de voordelen die financial lease te bieden heeft.
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?